Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No my wysmy bardzo chcieli na koniec sierpnia pojechac do Polańczyka . Juz w 4ke +pieso =) wiec mam nadzieję. A juz dwa niesiace to spoko mozna jechać. W chuste zamotac i na gorskie spacery sie wybraćJotka szczotka ja tez! No ale ucze sie choc do konca nie da sie czlowieka zmienic
My chcielismy na wakacje... I dzieci w domu i tak fajnie w 5 wyskakiwac gdziestakze od maja poczawszy ..ah byloby fajnie
Malwinka czekamy
!!!)))))))))))
No my wysmy bardzo chcieli na koniec sierpnia pojechac do Polańczyka . Juz w 4ke +pieso =) wiec mam nadzieję. A juz dwa niesiace to spoko mozna jechać. W chuste zamotac i na gorskie spacery sie wybrać
No my wysmy bardzo chcieli na koniec sierpnia pojechac do Polańczyka . Juz w 4ke +pieso =) wiec mam nadzieję. A juz dwa niesiace to spoko mozna jechać. W chuste zamotac i na gorskie spacery sie wybrać

No to dawaj zachodzimy w ciaze, a w nastepnym roku jedziemy razem =)Oooo... właśnie sobie to wyobraziłam. Cudowny widok! Ja też tak chcę!
No i gitara jesteśmy umówione! To kiedy testujesz?@Jotka_Szczotka Jestem za [emoji16][emoji123][emoji108]
Moja Laura jest z czerwca i bardzo sobie to chwalę :-) akurat lato 2007 było obfite w te cieplejsze dni tak że młoda była większość czasu na spacerkach w karocy....znaczy się w wózku :-)Ja myślałam o czerwcu. Ale maj tez piekny miesiąc. Oby tylko wyszło!
Wlasnie Malwinka jak tam?
No i gitara jesteśmy umówione! To kiedy testujesz?