Niusia21
Fanka BB :)
Kochsns poddac sie to naprwno nie poddam bedzie troche przykro ale bede walczyc az zobacze dwie kreseczki hihiNIUNIA nie poddawaj sie. Musi byc dobrze, trzymam kciuki. Czekam na dobre lub zle wiesci jutro!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochsns poddac sie to naprwno nie poddam bedzie troche przykro ale bede walczyc az zobacze dwie kreseczki hihiNIUNIA nie poddawaj sie. Musi byc dobrze, trzymam kciuki. Czekam na dobre lub zle wiesci jutro!

Ja wole zobaczyć =P kurde ja dzis powinnam miec owu. Ciekawa jestem co z tego wyniknie
Bola dalej kochana.Ten cykl to wogole jest popieprzony wiec juz sama niewiem o co kamanNiestety. Idąc do lekarza musimy iść z wiedzą[emoji20] .
@Niusia21 może i to być plamienie owulacyjne ale skąd ból sutków w 1 fazie cyklu? Rób test i zaciągnij swojego do sypialni dla pewności[emoji5] .
Bolą jeszcze?

Nie zalamie sie napewno bede walczyc dalejNie zalamuj sie wlacz pozytywne myslenie inaczej nie dasz sobie rady I bedzie jeszcze gorzej.musisz zapomniec sie na troche odpoczac od myslenia.

Bola dalej kochana.Ten cykl to wogole jest popieprzony wiec juz sama niewiem o co kaman![]()
Bardzo!!!! Czekam na Twoje szczęście!Ja jutropodekscytowana?????
Koncze prace za h i szybko ogarne z wierzchu to czego m nie ruszyl.. Zrobie przysiady ze sztanga.. Pomoge corze e lekcjach i padne na pysk bo cos zmeczona jestem
O nie nie..predzej wlacze Jakis film bo sie dzieciaki beda zapewne domagac
Leje dzis
Mysle ze jeszcze bede zbietala to jak cos nazbieram to nie ma sprawy =)Aa Jotka szczotka odsprzedaj mi woreczek grzybow suszonycb heeee pleaseee
Juz nam sie skonczyly buuu
Mysle ze jeszcze bede zbietala to jak cos nazbieram to nie ma sprawy =)