Luxuorius
Moderatorka
mnie tez swedzi, widelcem sie drapieJa mam krosty na twarzy i plecach. Na nogach mega sucha skórę która swedzi jak diabli[emoji14]
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie tez swedzi, widelcem sie drapieJa mam krosty na twarzy i plecach. Na nogach mega sucha skórę która swedzi jak diabli[emoji14]
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja wiem, że to ciężki czas.... ale zadręczanie się w niczym Ci nie pomoże. Dla nas kobiet to zupełnie niezrozumiałe, ale czasem tak się zdarza.Siwa przykro mibede trzymac kciuki za ten cykl [emoji8]
Elenna dziekuje [emoji8]
A ja mam dzisiaj dola strasznego, w srode zaczelam plamic i myslalam, ze sie zaczyna a tutaj nadal nicwykancza mnie to czekanie. Nawet ciezko mi sie ubrac i cos zrobic w domu.
Jedyna rzecz jaka mnie dzisiaj zwlekla z lozka to taka, ze dzisiaj ma przyjechac nowa pralka i musze przygotowac lazienke.
Ide sobie walnac mocna kawe, moze mnie troche rozrusza.
Wiecie co mnie jeszcze wykancza? Ciagle analizuje ostatnie tygodnie, czy zrobilam cos nie tak, czy gdybym zrobila cos inaczej to by moje dziecko teraz zylo. Ciagle mi to w glowie siedzi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
to normalne że tak myślisz, choć nie ma w tym Twojej winy. Bo niby jaka? Też to przerabialam 3 razy a 4 z powodu wcześniactwa i hipotrofii córki. Czasem po prostu takie myśli przychodzą. Mnie trochę pomaga racjonalizowanie wszystkiegoSiwa przykro mibede trzymac kciuki za ten cykl [emoji8]
Elenna dziekuje [emoji8]
A ja mam dzisiaj dola strasznego, w srode zaczelam plamic i myslalam, ze sie zaczyna a tutaj nadal nicwykancza mnie to czekanie. Nawet ciezko mi sie ubrac i cos zrobic w domu.
Jedyna rzecz jaka mnie dzisiaj zwlekla z lozka to taka, ze dzisiaj ma przyjechac nowa pralka i musze przygotowac lazienke.
Wiecie co mnie jeszcze wykancza? Ciagle analizuje ostatnie tygodnie, czy zrobilam cos nie tak, czy gdybym zrobila cos inaczej to by moje dziecko teraz zylo. Ciagle mi to w glowie siedzi
Trochę szkoda bo w Pl można sobie wywalczyć badanie zarodka. Choć ono i tam dość rzadko jakiś konkret pokazuje,ale może byłabyś spokojniejsza.Dziewczynki wiem, ze to nic nie zmieni ale i tak samo mi to w glowie siedzi. Jak juz bedzie po wszystkich to wroce na terapie i sobie to przerobie. Bardzo mi ona pomogla po smierci taty i wypadku mamy.
Elenna, tak czekam w domu. W Holandii tak to wyglada. Daja szanse organizmowi na samodzielne oczyszczenie sie. A poniedzialek (jesli nic sie nie ruszy) to mam omowic z polozna co dalej. Ehh...nie wiem co zrobic. Chce uniknac zabiegu wiec pewnie w nastepnym tygodniu poprosze o tabletke.
ja tez tak mialam. Ciagle myslalam co zrobilam zle i co moglam zrobic... Dalej o tym mysle ale bardzo zadko. mysle, mimo ze wiem ze to nie moja wina...Siwa przykro mibede trzymac kciuki za ten cykl [emoji8]
Elenna dziekuje [emoji8]
leci szybko, mi az za szybko hihi, grudzien coraz blizejLux straszne, że przez to kobiety muszą przechodzić. Staram się już 6 cykl i obawy też mam. U Ciebie ten suwaczek tak szybko leci, teraz będzie wszystko ok. Moja mama też tak zakończyła drugą ciążę jak my ale potem znów zaszła w ciążę i urodził się mój brat. I takich happy endów musimy się trzymać.