zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Hej u mnie podobnie ani śladu @ muszę się przyznać pomyliłam się w obliczeni cyklu !!! Do 45 muszę dodać 12 juz tak dlugo sie staram ze pomylily i sie lata!!!! Oczywiszcie mąż pamieta co mnie trochę dziwi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to może to wcale nie jest miesiączka, tylko to plamienie implatacyjne czy jak to się tam nazywa.
Z moich doświadczeń i z tego co słyszałam od moich znajomych czy w rodzinie, to wszyscy polecaja mężczyzn,. Co więcej czesto diagnozy kobiet gin są mylne. (wiem to z doswiadczenia nie tylko od znajomych a swojego) Obecnie znam tylko jedna pania ginekolog która jest dobra, ale ze wzgledów zdrowotnych przyjmuje rzadko, a pewnie za niedługo w ogóle. ;/
Nie wiem może gdzieś w większym mieście jest inaczej, np w Warszawie. Ale ja i tak zdania nie zmienię, chyba że akurat trafi się taka profesjonalna pani gin.
Poki @ sie nie rozkrecila to jest nadziejaNo tak do dwóch dni. Ale zawsze po nocy cos na wkładce było a dzisiaj czysto. No ale moze inaczej coś teraz jest kurde no nie wiem
![]()
![]()
To przybij piatkeU mnie po nocy geba wysypana, cycki zaczęły bolec wiec czekam juz w bolach na @
Poki co po porannej kropelce znowu sucho jprdlPoki @ sie nie rozkrecila to jest nadzieja![]()