Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To sikaj teraz :-) moze chociaz Tobie tescik wyjdzie pozytywny
No właśnie taki mialam plan, trzymalam siku cztery godziny az mnie w oczy szczypało, nasikalam na test i cisza... żadnej kreski!!!! ja dzisiaj jestem jakaś cofnieta w rozwoju chyba bo czy mozna zle nasikc na test??!!!Heheh ... to się nazywa budowanie napięcia
![]()
![]()
Tak jak ja z mierzenim temp rano hahaCześć Dziewczynyja dzisiaj rano bylam tak przytrzymana , ze dopiero jak siku zrobilam to o tescie sobie przypomnialam ....
![]()
Dzisiaj widzę nie tylko ja taka szykowna jestem![]()
U mnie 27 dc, brzuch dalej boli wiec pewnie @ sie zbliża...lili a ktory dzien cyklu u Ciebie?
Ja juz sie czuje lepiej...ale wczoraj bardzo bolalo mnie wszystko na owulke . nawet piersi rozgrzane szczypaly jak nigdy
Wzielismy se pare dni wolnego na rocznice i wyjezdzamy sie rozluzowac troche a prezenciki mamy juz zamowione dla siebieSpoko, nie generalizuje oczywiście i nie umniejszam zdolności pań ginekolog. Szczerze to nie trafiłam na taką wyrozumiałą i rzetelną, nie w moich stronach. Moja pierwsza wizyta była u pani ginekolog i potem jeszcze bylam u...(licze) dwóch innych, dopiero później przerzuciłam się na facetów i byłam u dwóch z czego do jednego się przekonałam i tylko do niego chodzę. Więc to nie ma reguły, absolutnie. I nie chciałam nikogo urazić![]()
Miłego i udanego wyjazduDzien dobry dziewczynkiTak kusicie tymi testami ze chyba i ja zatestuje ale dopiero 20 pazdziernika moze z tych dwoch przytulanek cos wyjdzie
Nie nastawiam sie wcale bo wiem ze marne szanse z tego sa.Mamy akurat rocznice 23 pazdziernika wiec bylby to piekny prezent dla męza
Wzielismy se pare dni wolnego na rocznice i wyjezdzamy sie rozluzowac troche a prezenciki mamy juz zamowione dla siebie
![]()