Elodia
Fanka BB :)
Mialam w czerwcu 8 dni spoznienia ale wtedy nawet cienia zadnego nie widzialamMiałaś już takie opóźnienie? Mi. Dziećmi też wyszły dopiero parę dni po @ blade kreski
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mialam w czerwcu 8 dni spoznienia ale wtedy nawet cienia zadnego nie widzialamMiałaś już takie opóźnienie? Mi. Dziećmi też wyszły dopiero parę dni po @ blade kreski
Ten test z rana byl z czuloscia 25 tak ze po poludniu czulosc 10 zrobie. Zobaczymy. Ale ze ta krecha tak szybko znikla? Dziwne to to.AgaRS90 gratulacje
Elodia skoro wyszła druga kreska to jak powtórzysz test to na pewno już będzie lepiej widoczna, po cichu gratuluję
Nas chyba jakiś staraniowy pech dopadł [emoji14] M wczoraj miał mały wypadek w pracy, obita ręka i mocno stłuczona noga do tego spuchniętaBiedny ledwo na tej nodze staje, oczywiście o namiętnych igraszkach mogłam wczoraj zapomnieć ale co zrobić, poświęciłam się
i go wykorzystałam
![]()
Mam Rosmana kilka minut od bloku tak ze po 10 sie przejde ale teacik zrobiw po poludniu
![]()
![]()
A kiedy spodziewasz się okresu? u mnie dziś 12dc, test planuję zrobić może 2 listopada, ale to tak na oko bo nie mam pojęcia kiedy spodziewać się @u mnie dziś 8dc wiec wracamy do gry że tak powiemtym razem testów nie będę robić dopóki mi się okres nie będzie spóźniał. A przynajmniej będę się starać żeby tak było.
31dc, owu pomiędzy 18-20dc.AgaR a ty jesteś po terminie @? Który to dzień po owu
Cześć dziewczynystrasznie się cieszę z Waszych pozytywnych wiadomości! I dalej trzymam kciuki!
u mnie dziś 8dc wiec wracamy do gry że tak powiem
tym razem testów nie będę robić dopóki mi się okres nie będzie spóźniał. A przynajmniej będę się starać żeby tak było.
Dobrze że już piątek!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A kiedy spodziewasz się okresu? u mnie dziś 12dc, test planuję zrobić może 2 listopada, ale to tak na oko bo nie mam pojęcia kiedy spodziewać się @
To może będzie testować w jednym terminiePlanowo kolejny okres ma przyjść 3 listopadaale niedawno byłam chora i mogą być jakieś wahania
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom