O'Hara
Fanka BB :)
Hah tez takie czasami myśli mam. Ale nie. Ja nie z tych co w bok skaczą, można by rzec, że wierna jak pies :-)
![]()
![]()
Ja raczej tez nie, za dużo mam so stracenia ale tak sobie hipnotyzuje tylko [emoji4] w cyklu okrucieństwa losu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hah tez takie czasami myśli mam. Ale nie. Ja nie z tych co w bok skaczą, można by rzec, że wierna jak pies :-)
![]()
![]()
Wiem wiem :-) a ile razy się o takich przypadkach właśnie słyszy, że para nie może spłodzić dziecka, w końcu ona z rozpaczy oddaje się koledze z pracy i bach! Po miesiącu okazuje się, że ciąża.Ja raczej tez nie, za dużo mam so stracenia ale tak sobie hipnotyzuje tylko [emoji4]
Wiem wiem :-) a ile razy się o takich przypadkach właśnie słyszy, że para nie może spłodzić dziecka, w końcu ona z rozpaczy oddaje się koledze z pracy i bach! Po miesiącu okazuje się, że ciąża.
![]()
![]()
Nie smęcisz :-)idę bo nie będę smęcić, do usłyszenia, miłej niedzieli![]()
później może zaglądnęNie smęcisz :-)
![]()
![]()
Ladna z Was paraWczoraj dostałam od przyjaciółki zdjęcia z weselatakże pochwałę się
to ja i moja gorsza połowa;p
![]()
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom