Ewarut
Fanka BB :)
O mój to uwielbia w kuchni mi pomagać. Lubię na to patrzeć na to jego skupienie [emoji2][emoji2][emoji2]Jak mu czapka stanie, czasem lubi a teraz akurat rysuje to zrobie sama![]()
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O mój to uwielbia w kuchni mi pomagać. Lubię na to patrzeć na to jego skupienie [emoji2][emoji2][emoji2]Jak mu czapka stanie, czasem lubi a teraz akurat rysuje to zrobie sama![]()
No mój też, zwłaszcza ubijać kotlety, wali tłuczkiem gdzie popadnie, tylko w mięso ma problem trafićO mój to uwielbia w kuchni mi pomagać. Lubię na to patrzeć na to jego skupienie [emoji2][emoji2][emoji2]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A w dupie tam, zapewne kolejny fantasympton. Czekam na @ już się wczoraj nawet wypłakałam także już się nie będę nakręcać![]()
Mój uwielbia obierać obierakiem marchewkę kroić ją. A tłuką mu nie daje bo później kotletów nie ma tylko same dziury bo tak w nich wali.No mój też, zwłaszcza ubijać kotlety, wali tłuczkiem gdzie popadnie, tylko w mięso ma problem trafić![]()
Ja nie wiem co mi jest zjadłam kolację i wszystko stoi mi w gardle.Juz sie nie moge doczekac tych waszych kresek=)
Ja dopiero ogarnelam ze w listopadzie bede miala dwa razy owu jakmam dobrze pójdzie
Wow, super, ale ma talent chłopakA mój kocha rysowaćZobacz załącznik 827209
Dziewczyny dzięki za pamięć [emoji173]Ja wlasnie tez juz o nia pytalam, mam nadzieje ze jest ok![]()
No chyba faktycznie ma, pani mowi ,ze maluje najladniej w klasieWow, super, ale ma talent chłopak![]()