Ewarut
Fanka BB :)
O widzisz jak Ty wiesz ... Dokładnie to to słowo którego mi brakowało. I dzięki temu mają być też krótsze i mniej bolesne okresy.Pewnie chodzilo mu ze endometrium cienkie.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O widzisz jak Ty wiesz ... Dokładnie to to słowo którego mi brakowało. I dzięki temu mają być też krótsze i mniej bolesne okresy.Pewnie chodzilo mu ze endometrium cienkie.
Takie objawy to ja miałam w każdej ciąży na samym początku.
Ja mam tak od kilku dni od pępka w dół i ból podbrzusza. Napewno to nie owulacja takie moje zdanie.Hmm te ciągniecie brzucha na dole dziwne strasznie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki, bioreWysyłam fluidy ![emoji176] [emoji176] [emoji176] trzymajcie się dziewczyny [emoji182]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No to nie Cionsza! Mowie Ci.Chciałabym, ale nie chce się nakręcać. Bo boje się że będzie płacz rozpaczy...
Dziękować [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji23][emoji23][emoji23]No to nie Cionsza! Mowie Ci.
Podobno klamstwo ma krotkie nogi =D
Chciałaby
Ale super, a z czego on jest zrobiony? Jakaś masa solna?@ginngerr7787 @Beenka
Pan Jeż we wlasnej osobie
URL=https://images81.fotosik.pl/874/3a567444dc49615c.jpg][/URL]![]()
Endometrium to tak jaby miekka wysciolka macicy, musi miec odpowiednia ilosc mm zeby sie do niego zarodek mogl dobrze zagniezdzic, jak jest cienkie to fasolka ma trudniej.O widzisz jak Ty wiesz ... Dokładnie to to słowo którego mi brakowało. I dzięki temu mają być też krótsze i mniej bolesne okresy.
jak ja ci zazdroszczę jak ja bym chciała żeby moje dzieci tak wsuwaly starszy je tylko i wyłącznie ser żółty od paru lat ja bym chyba już zy.....la tym serem a młodszy tylko kilebasyJak mu czapka stanie, czasem lubi a teraz akurat rysuje to zrobie sama![]()