ginngerr7787
Fanka BB :)
Moim skromnym zdaniem na test jest za wcześnie więc się nie załamuj póki co, musisz jeszcze trochę poczekaćOd 14 do 22 cały ten czas były dni płodne i owulacja.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moim skromnym zdaniem na test jest za wcześnie więc się nie załamuj póki co, musisz jeszcze trochę poczekaćOd 14 do 22 cały ten czas były dni płodne i owulacja.
Kochana z nim szczęściem to pewnie nic nie będzie. Ale cień nadziei mam.oj .. oj oj.. to naprawde bardzo prawdopodobne.. Nie chciałabym Cie jakoś nakręcac.. ale na spokojnie zrob jeszcze w dniu @ :*
Kreseczki cudne
Mówisz jak ja.... ale trzeba po prostu ani sie nie nakręcać ani tez nie dolować... tak na spokojnie...Kochana z nim szczęściem to pewnie nic nie będzie. Ale cień nadziei mam.
Wiem i dlatego jeszcze mam cień nadziei. No i nadal kłucie jajnika i ciągnięcie od pępka w dół.Moim skromnym zdaniem na test jest za wcześnie więc się nie załamuj póki co, musisz jeszcze trochę poczekać
A u mnie ciągle suchoO ja mammega gęsty śluz i tez gp strasznie duzo
![]()
![]()
Czekam spokojnie...Mówisz jak ja.... ale trzeba po prostu ani sie nie nakręcać ani tez nie dolować... tak na spokojnie...będzie dobrze.. zobaczysz...
Każda kobieta jest inna, pamiętajA u mnie ciągle suchonie wiem czy to dobrze czy nie.
U mnie też sucho ... Ale ja zawsze przed @ tak miałam. A jak byłam w poprzedniej ciąży to to samo było normalnie Sahara.Każda kobieta jest inna, pamiętajdodatkowo czasami brak objawów to wbrew pozorom dobry znak
![]()
Cześć :* ale zescie sie wczoraj rozpisaly
Zrobilam dzis test i zaluje. Bo jest cien kreski, ale bardzo delikatny. Kurde no, moglam poczekac do poniedziałku, bo jak przyjdzie okres i sie zawiode? A moze to wina testu. Moze negatyw sie tak odznacza? No a moze ja po prostu juz widze to co chce widziec? :/