ginngerr7787
Fanka BB :)
Moim skromnym zdaniem na test jest za wcześnie więc się nie załamuj póki co, musisz jeszcze trochę poczekaćOd 14 do 22 cały ten czas były dni płodne i owulacja.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moim skromnym zdaniem na test jest za wcześnie więc się nie załamuj póki co, musisz jeszcze trochę poczekaćOd 14 do 22 cały ten czas były dni płodne i owulacja.
Kochana z nim szczęściem to pewnie nic nie będzie. Ale cień nadziei mam.oj .. oj oj.. to naprawde bardzo prawdopodobne.. Nie chciałabym Cie jakoś nakręcac.. ale na spokojnie zrob jeszcze w dniu @ :*
Kreseczki cudne
Mówisz jak ja.... ale trzeba po prostu ani sie nie nakręcać ani tez nie dolować... tak na spokojnie...Kochana z nim szczęściem to pewnie nic nie będzie. Ale cień nadziei mam.
Wiem i dlatego jeszcze mam cień nadziei. No i nadal kłucie jajnika i ciągnięcie od pępka w dół.Moim skromnym zdaniem na test jest za wcześnie więc się nie załamuj póki co, musisz jeszcze trochę poczekać
A u mnie ciągle suchoO ja mammega gęsty śluz i tez gp strasznie duzo
![]()
![]()
Czekam spokojnie...Mówisz jak ja.... ale trzeba po prostu ani sie nie nakręcać ani tez nie dolować... tak na spokojnie...będzie dobrze.. zobaczysz...
Każda kobieta jest inna, pamiętajA u mnie ciągle suchonie wiem czy to dobrze czy nie.
U mnie też sucho ... Ale ja zawsze przed @ tak miałam. A jak byłam w poprzedniej ciąży to to samo było normalnie Sahara.Każda kobieta jest inna, pamiętajdodatkowo czasami brak objawów to wbrew pozorom dobry znak
![]()
Cześć :* ale zescie sie wczoraj rozpisaly
Zrobilam dzis test i zaluje. Bo jest cien kreski, ale bardzo delikatny. Kurde no, moglam poczekac do poniedziałku, bo jak przyjdzie okres i sie zawiode? A moze to wina testu. Moze negatyw sie tak odznacza? No a moze ja po prostu juz widze to co chce widziec? :/