Elodia
Fanka BB :)
Ooo to mój M 3 lata młodszy ode mnieHa ha ha, żeby chociaż w cycki. Przestań, Tak parsknełam śmiechem, że gówniarza zaraz obudzę (męża mojego 4 lata młodszego)
...marzenia mają wielką moc...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo to mój M 3 lata młodszy ode mnieHa ha ha, żeby chociaż w cycki. Przestań, Tak parsknełam śmiechem, że gówniarza zaraz obudzę (męża mojego 4 lata młodszego)
Jak to nie musze a wręcz przeciwnie?? 68kg/1.77 wzrostu to chyba aż tak mało nie jest? [emoji12]
![]()
![]()
To niesprawiedliwe, ale ja (nie to żebym się cieszyła) ale może dobrze, że trafiło na mnie, a nie na osobę, która by to dziecko porzuciła.Bo ma kochaną mamusię która tak dobrze o wszystko dba [emoji173] a niestety znam kilka przypadków, koedy albo dziecko oddano do domu dziecka albo było bardzo zaniedbane a to tylko dlatego, że miało w jakimś stopniu porażenie mózgowe
![]()
![]()
No w sumie....podczas przytulanek kalprie się zgubi...Jest Ok, możesz jeść ciastka![]()
No w sumie....podczas przytulanek kalprie się zgubi...
Swoją drogą ciekawa jestem min dziewczyn, które tu rano zajrzą hahaha
![]()
![]()
Też na ten temat myślałam.No w sumie....podczas przytulanek kalprie się zgubi...
Swoją drogą ciekawa jestem min dziewczyn, które tu rano zajrzą hahaha
![]()
![]()
Niestety dla tych co po npcach śpią, dopiero 8.11 wracam do pracy i to na nockę heheJa wiem co będzie: “ja pier**** ale na produkowały, spać nie mogą i zaśmiecają forum, dżizas!”![]()
To może w kimono? Chociaz mi sie spac nie chce.Też na ten temat myślałam.
Będzie:
- o matko ile naprodukowały, spać po nocach nie mogą[emoji6]