Gosiaq85
Fanka BB :)
Byłam nastawiona trochę na dziewczynkę bo juz mam chlopca ale bedzie drugi chlopczyk. Jednak to niewazne? Najwazniejsze zeby był zdrowiutkiTo daj znac co tam sie w srodku ukrywa u Ciebie :-)
![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłam nastawiona trochę na dziewczynkę bo juz mam chlopca ale bedzie drugi chlopczyk. Jednak to niewazne? Najwazniejsze zeby był zdrowiutkiTo daj znac co tam sie w srodku ukrywa u Ciebie :-)
![]()
![]()
to gratulację, bo widzę że omineLy mnie wspaniałe nowiny :Byłam nastawiona trochę na dziewczynkę bo juz mam chlopca ale bedzie drugi chlopczyk. Jednak to niewazne? Najwazniejsze zeby był zdrowiutki
bądźmy dobrej myślimam tak samoidentyczna sytuacja
nie mam pojęcia czy ma to jakiś wpływ na zajście, ale jak tylko przeziębienie to nie rezygnowałabym ze starańwitam się w sobotni wieczór, u mnie deszcz i ciemno...jeszcze na dodatek dzisiaj zmiana czasu to już całkiem będzie melancholijnie..
dopadło mnie przeziębienie, i to akurat w płodne, ale nie biorę leków tylko odpoczywam. Tak właśnie zastanawiam się czy jest sens starać się dalej (14dc) bo to jednak osłabienie organizmu jest. Owulka jeszcze negatywna, zaraz idę zrobić test.
Poł nocy znowu nie spałam. Jezu, mam nadzieje ze to jakiś objaw, nie zaczatki choroby psychicznejoby do jutra!!!
Teraz to już wyniki nie są wiarygodne, najlepiej zaraz po badaniu zrobić zdjęcieale środkowy jakiś taki mocniejszy wydaje się. Ogólnie ja polecam testy z rossmana.
Który dzień cyklu u Ciebie?
są dwie kreseczki❤❤❤❤
Ale od rana już drugi raz leci mi krew i lewej dziurki nosa![]()
Dziś zrobiłam jeszcze jeden ten z lewej i szok [emoji4]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To gratulujęsą dwie kreseczki[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ale od rana już drugi raz leci mi krew i lewej dziurki nosa![]()