Jotka_
Fanka BB :)
Ale sie usnialam=) =) Ty cionszo Ty =*To na pewno cionsza, zobacz ile różnych objawów, dziwny byłby zbieg tylu okoliczności![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale sie usnialam=) =) Ty cionszo Ty =*To na pewno cionsza, zobacz ile różnych objawów, dziwny byłby zbieg tylu okoliczności![]()
Ale sie usnialam=) =) Ty cionszo Ty =*
polecam się na poprawę humoru. A ja coś nagle poczułam wilgoć na dole, oczywiście od razu czarne myśli, że @ przylazła, pójdę zaraz sprawdzić czy aby jej nie ma ...Ale sie usnialam=) =) Ty cionszo Ty =*
Ja też co chwilę sprawdzam czy nie ma nic czerwonego.polecam się na poprawę humoru. A ja coś nagle poczułam wilgoć na dole, oczywiście od razu czarne myśli, że @ przylazła, pójdę zaraz sprawdzić czy aby jej nie ma ...
No jak taka twmpka to nie ma o czym gadac jak nie spadla :-) Cionsza musi byc :-)Tempka dowcipnie od 4 dni 37.3 do 37.8
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Leć po test, przecież to na pewno cionszaTempka dowcipnie od 4 dni 37.3 do 37.8
Mierze rano w południe i nie spada nawet na wieczórNo jak taka twmpka to nie ma o czym gadac jak nie spadla :-) Cionsza musi byc :-)
![]()
![]()
Podziwiam Twoją cierpliwośćMierze rano w południe i nie spada nawet na wieczór
Normalnie sama bym Ci poleciała po test jakbyś mieszkała gdzieś koło mnie