Ewarut
Fanka BB :)
Możliwe bo to 12 dzień po owulacji... Mdłośći są , brzuch nie boli jajnik lewy kłuje....A brzuch w ogóle nie przypomina by miała zbliżać się @To może zarodek się zagnieździł???
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Możliwe bo to 12 dzień po owulacji... Mdłośći są , brzuch nie boli jajnik lewy kłuje....A brzuch w ogóle nie przypomina by miała zbliżać się @To może zarodek się zagnieździł???
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To trzymam kciuki żeby @ już nie przyszła :*Możliwe bo to 12 dzień po owulacji... Mdłośći są , brzuch nie boli jajnik lewy kłuje....A brzuch w ogóle nie przypomina by miała zbliżać się @
mi rowniez BENYB BUUUUOjej, tak mi przykro...
Owu orientacyjnie i objawowo we wtorek lub srode mialam. Bo do srody do poludnia gdzies mialam plodny sluz a tuz przed gprączka juz kremowy mi sie zrobil i taki mega gesty i jest aż do teraz. I tak 18 dc mam dzisiaj. A cycki mnie zaczwly bolec juz wczoraj :-/ nigdy w 17 dc cycki mnie jeszcze tak mocno nie bolały, raczej kolo 20-22 dc zwykle mocniej dawaly znac o sobie. Dzisiaj rano jak wstalam to musialam zęby zaciskac zanim w stanik wskoczylam. Teraz moze odrobine mniej bolą ale wyraznie je czuje.
Aaa zapomnialabym. Wczoraj przez chwile mnie mocno sutki szczypaly. Ale tylko taka krotka chwila.
![]()
![]()
Moja mama mi mowila ze w naszej dalszej dalszej rodzinie byl taki przypadek ..nwlawet moja ciocia( siostra taty) poronila pierwsze a nastrpne 4 dziewczynki bylyWada genetyczna - mój organizm usuwa ciążę z męskim zarodkiem. Pierwsze 6 ciąż były z chłopcami - dopiero 7 była z dziewczynką i udało mi się donosić (choć urządziła mi piekło), 8 z Emilką, ta ostatnia to był 1wszy dzień 5tego tygodnia i mogło polecieć z różnych przyczyn a mogły też testy skłamać - w zasadzie @ spóźniła się 3 dni tylko więc... nawet nie wiem co o tym myśleć. Ostatnio miałam sporo wadliwych testów - głównie kontrolna się nie pokazywała. Ja i moje szczęście XD
Znam jeszcze 2 kobietki z tą samą wadą - nie możemy utrzymać ciąży z męskim zarodkiem. A ogólnie w mojej rodzinie rodzi się 90% dziewczynek i tzw. rodzynki - w moim pokoleniu jest wybitnie 3 chłopaków na 9 dziewczynekA w moich dzieci pokoleniu lepiej to wygląda bo "rodzynki" się postarały o synów. Ale ta wada idzie po linii żeńskiej tylko więc pewnie z czasem się wyrówna. Albo i nie
![]()
Juz to rozszyfrowalam..rzadko kiedy rosna po karmieniu jesli ktos mial np. 75B ..z reguly traca zycieJa miałam małe przed i zostały małe po, ale nie cycki tylko worki po mleku [emoji23]
...marzenia mają wielką moc...
Gratuluję!!!
Dziewczyny u mnie takie cuda też z rana !!!![]()
Jeszcze w to nie wierzę bo siknelam o 4 rano a że nic się nie pokazywało to poszłam dalej spać. Przed chwilą patrzę kontrolnie a tu krechy!! Nie do wiary nawet mi się śniło że włożyłam test pod poduszkę i później był pozytyw i nawet w tym śnie pokazywał 9 tydzień a tu przecież 25 dc. Muszę iść na bete bo inaczej nie uwierzę że w końcu się udało [emoji7] [emoji8] [emoji2] [emoji3]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
U kari zleHej dziewczyny dawno mnie nie bylo. Witam wszystkie nowe staraczki. Gratuluje wszystkim zafasolkowanym!!! Wiecie co tam u kari u hoope? Ja w koncu trafilam na normalnego lekarza. Zrobil mi badania teraz w piatek ide do niego zobacze wyniki. Pozniej droznosc jajowodow i clo na owulacje. Jestem dobrej mysl!!!
Haha ja wczoraj 3/4 czekolady wszamalamTeż zaraz pojde spac ale jak zobaczylam ciastka leżące na stole no to musialam..... Pyycha byly.
![]()
![]()
Jeju ale super! GRATULACJEZobacz załącznik 827689 Dziewczyny ręce mi się trzęsą i sie poryczałam
Ta a po tych ciastkach takiej zgagi dostalam ze zasnac do wpol 4 nie moglam :-/Haha ja wczoraj 3/4 czekolady wszamalam![]()
Przykro migratulacje ola.
A ja dziś w nocy obudziłam się w kałuży krwi dosłownie szlam do łazienki i ciurkiem mi leciało po nogach jak bym robiła jedyneczke Robię test i nic pusto... Nic z tego nie rozumiem chce iść di lekarza ale mój M mówi ze i tak mnie nie zbada jak mi leci
No zeby na noc takie świństwaTa a po tych ciastkach takiej zgagi dostalam ze zasnac do wpol 4 nie moglam :-/
![]()
![]()

No tak mi się zachcialo ciastek to mialam za swoje. Ba. Popilam je colą bo akirat byla w pokoju a do kuchni mi sie isc nie chcialo heheNo zeby na noc takie świństwa![]()