reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej kochane.. niestety nie udało się ... Dzidzia powędrowała do aniołków... nie była gotowa z nami zostać. Ja na jakiś czas opuszczam Was... będę podczytywac.. i trzymać za Was kciuki... kochane niech któraś się zajmie tabelka i mnie wykresli do poczekalni.. póki nie wiem co dalej... trzymajcie się cieplutko....

Fabimama
trzymaj się ciepło. Jeszcze wróci, byś mogła je tulić.

Hej kochane.. niestety nie udało się ... Dzidzia powędrowała do aniołków... nie była gotowa z nami zostać. Ja na jakiś czas opuszczam Was... będę podczytywac.. i trzymać za Was kciuki... kochane niech któraś się zajmie tabelka i mnie wykresli do poczekalni.. póki nie wiem co dalej... trzymajcie się cieplutko....

Fabimama

Przykro mi bardzo :((( tule mocno !!:*

Mamuniol jeszcze wiem, że przed badaniem prolaktyny na dzień albo dwa przed trzeba zrezygnować z przytulanek.

Fabimama strasznie mi przykro, to takie niesprawiedliwe, że musi nas to spotykać :(

Fabimama- bardzo mi przykro. [emoji17] Trzymajcie się.

Co do lekarzy na NFZ to ja mam z reguły dobre doświadczenia, a moja Pani ginekolog to anioł. Przeprowadzam się, rozpoczynamy starania od 1 września i już się zastanawiam czy nie będę jeździć do niej 20 km na wizyty, bo innego lekarza sobie nie wyobrażam mieć. Cudownie prowadziła moją pierwszą ciążę. [emoji4]

Fabimama

Strasznie mi przykro.... :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry