Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi wiem co czujesz [emoji17]Zrobiłam test, ale nie ma na nim ani cienia drugiej kreski...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj tak mi przykro.... Może za wcześnie na test po prostu :*Zrobiłam test, ale nie ma na nim ani cienia drugiej kreski...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przykro mi wiem co czujesz [emoji17]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam zawsze płacze ... Bo mnie przerasta ostatnio wszystko...Siedzę na podłodze w kibelku i w sumie nie wiem co mam robic... ryczeć czy nie ryczeć, olać to, wkurzać się...?
Elodia może i za wcześnie, jak w sobotę jeszcze nie przyjdzie @ to najwyżej w niedziele rano zatestuje ale nie obiecuje sobie zbyt wiele.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, dziękuję
Ja tam zawsze płacze ... Bo mnie przerasta ostatnio wszystko...
A na kiedy @?
Zawsze jeszcze jest szansa... PrzytulamSobota.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze jeszcze jest szansa... Przytulam
Obserwuj by nie sciemnial i najwazniejsze czy nie boli a wtedy predko do lekarza. Lepiej dmuchac na zimne. Bierzesz luteine czy cos?? I czy to plamienie nie występuje w dniu nastepnej miesiaczki?Dobrze, dziękuję
Dziś mam jakiś zabarwiony śluz ale tylko przy podcieraniu, trochę mnie to martwi ale nie schizuje-bede się obserwować i zobaczę czy będzie się to powtarzało.
Nigdzie nie mogę w necie znaleźć info nt zabarwionego sluzu, lekko taki beżowy, może toffi bo brąz czy brunatny to za dużo powiedziane.
Wszędzie tylko o plamieniach albo krwawieniu a to przecież nie to samo. Wizyta dopiero 23 i już żałuję że nie umówił mnie szybciej..
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom