reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mam na to syrop gaviscon i manti- ale muszę z racji mojego stanu na rennie się przerzucic, bo manti w ciąży brać nie można. A szkoda bo o wiele lepszy w smaku niż rennie :-P

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja mimo ze bolało mam nadzieje ze to dobry znak :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Elodia, dziewczyno! Będziesz dzisiaj spała w nocy? Boże, ja ze szczęścia bym chyba z tydzień nie usnęła :)
Hehe no wlasnie mimo że po nocce wstalam przed 13 to spać mi sie nie chce....a wstalam z genialnym przeczuciem ze musze ten test zrobić:-) i tak sobie na ten test teraz patrzę a kreska nadal tam jest <3 Ty niedługo też ten widok będziesz miala przed oczami :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hehe no wlasnie mimo że po nocce wstalam przed 13 to spać mi sie nie chce....a wstalam z genialnym przeczuciem ze musze ten test zrobić:-) i tak sobie na ten test teraz patrzę a kreska nadal tam jest <3 Ty niedługo też ten widok będziesz miala przed oczami :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nie wiem, może i tak. Na razie cieszę się Twoim szczęściem ;) a do dzwoniłaś, ze dzisiaj nie przyjdziesz? Jaka była reakcja? :)

Nie wiem, może i tak. Na razie cieszę się Twoim szczęściem ;) a do dzwoniłaś, ze dzisiaj nie przyjdziesz? Jaka była reakcja? :)
Nie dzwonilam do pracy do liderki mojej vrupy bo zmiana nocna zaczyna sie o 22:15 czyli tak gdzies przed 23 zadzwonię. Dziewczynom z grupy tylko przekazalam informację zeby szefowej przekazaly ze zadzwonię. To od razu padlo haslo "czyzby pozytywny test?" :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry