ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Spokojnie. Ilo dniowe cykle? Może za wcześnie zrobiłaś? Jesteś pewna ile to dni po?28dc... test zrobiony przed chwila-negatyw
Wiec czekam az przyjdzie @.
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spokojnie. Ilo dniowe cykle? Może za wcześnie zrobiłaś? Jesteś pewna ile to dni po?28dc... test zrobiony przed chwila-negatyw
28dc... test zrobiony przed chwila-negatyw
Może jeszcze jest za wcześnie kochana :* uszy do góry28dc... test zrobiony przed chwila-negatyw
Ojj.....następny cykl się uda, zobaczysz :*Właśnie przyszła. Także nadzieja wyparowała.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
HahaDzień dobry dziewczynki :*
To mnie wczoraj wzięło na piwko, a mój stary do mnie : no Tobie nie wolno przecież Ty w ciąży możesz być !! (Owulacja we wtorek była). To mu mówię, żeby się nie napalał bo pewnie nie będę w ciąży jak i w tamtym miesiącu, że do testowania jeszcze chwila. A ten do mnie : jak to pewnie nie będziesz w ciąży ? Przecież to nie możliwe...
No i ja odpuściłam to stary się zaczął napalać....
Jezu ja tych facetów nigdy nie zrozumieniem...
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój też tak mówił i się sprawdziło Trzeba teraz byc dobrej myśli na ten cykl. Uda sięWłaśnie przyszła. Także nadzieja wyparowała.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom