Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzenia! Trzymam kciuki za szybkie zajście i zdrową ciążę. [emoji4]Hej dziewczynytez staramy się z mężem o dzidzie juz 2 lata. W styczniu zaszłam w ciąze, ale w marcu okazało się, że ciąża obumarla w 6 tyg... zabieg łyżeczkowania miałam.
Teraz znów próbujemyzobaczymy co czas pokaże...
![]()
Kochane czy Wy podajecie kwas foliowy waszym partnerom?
Hej dziewczynytez staramy się z mężem o dzidzie juz 2 lata. W styczniu zaszłam w ciąze, ale w marcu okazało się, że ciąża obumarla w 6 tyg... zabieg łyżeczkowania miałam.
![]()
Witaj NevkaHej dziewczynytez staramy się z mężem o dzidzie juz 2 lata. W styczniu zaszłam w ciąze, ale w marcu okazało się, że ciąża obumarla w 6 tyg... zabieg łyżeczkowania miałam.

No to kciuki za ten cykl! &&&&cześć dziewczyny![]()
dzisiaj o 15.00 wróciłam z Grecji![]()
było wspaniale! wypoczęliśmy, grzało nas słonko, jedzonko było pyszne, alko pod dostatkiem, baseny, zumba, cudne czyste cieplutkie morze, jazda quadami itp![]()
Olcia miała towarzystwo, my także, więc jesteśmy mega zadowoleni i oczywiście opaleni![]()
@ przyszła w dniu wylotu właśnie 2.07, jednak nie udało się - zaczęłam 2 cykl starań. Sobota i niedziela była ciężka, troszkę mi smutno było, ale wiem, że wkrótce do mnie też przyjdzie szczęście![]()
Ale biorę się w garść - uszy do góry, cycki do przodu i za kilka dni zaczynamy staranka
Mam jeszcze tydzień urlopu, więc chwila dla mnie w domu, na działce zanim wrócę całkowicie do rzeczywistości w pracy.
Fabimama podaję nowe dane:
Kolekcjonerka - 35 - Oliwia - 2 - 1/08