reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To są paznokcie które zaczynałam od ogryzkow. Tu są już wzmocnione naturalne
1510297855-d4568c6ae3b08fed-aaaaaa.jpeg
1510297880-03aaacc44c520564-aaaaaa.jpeg
ostatnie klientki piękne paznokcie naturalne zaraz wrzucę jak je obgryzla do krwi i od nowa przedluzalam bo pani pracuje w. Banku i musi mieć ładne;p
1510297956-042d8647f9453e08-aaaaaa.jpeg
a tu ta sama klientka zagryzione i przedłużone
1510298005-9bbd1d363227f4ea-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
piękne <3

reklama
No ja czułam że będzie chłopak i się chłopak urodził. Smaki miałam na wszystko. Raz na słodkie, raz słone, raz kwaśne [emoji23] jakbym patrzyła na smaki to Aleks powinien być obojnakiem [emoji23]
Ale czasem są przeczucia co do płci i tyle [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Skoro Twoje przeczucia w tylu przypadkach się sprawdziły to może względem mnie też się sprawdzą :p

No ja czułam że będzie chłopak i się chłopak urodził. Smaki miałam na wszystko. Raz na słodkie, raz słone, raz kwaśne [emoji23] jakbym patrzyła na smaki to Aleks powinien być obojnakiem [emoji23]
Ale czasem są przeczucia co do płci i tyle [emoji23]

Ja tez wlasbie czulam ze bedzie chlopak. Ale wszyscy zaczeli mi wrozyc i uleglam presji. =(

Mój też by chciał core ale z syna też by się cieszył,ja też bym chciała córkę,ale drugi synek też byłoby super ❤ Najważniejsze aby zdrowe było :) Ja w ciąży miałam mega ochotę na słodkie, żadnych śledzi ogórków kiszonych nie chciałam tylko słodkie xD na pierwszym USG nie mogli rozpoznać płci bo jakoś źle się ułożył więc lekarz powiedział że chyba córka,tylko rodzina uważała że syn :) Kuzyn mi z wyglądu wywróżył że syna będę mieć xD ale i tak kilka rzeczy syn miał różowych bo myślałam że córka,no i lekarz tak zasugerował :D Teraz się nie będę spieszyć z kupnem rzeczy do póki nie poznam płci dziecka :D
A a jeszcze na usg lekarz powiedzial ze pepowina jest miedzy nogami, i na stoto procent nie widac ale po zachowabiu dziecka (widzial juz pewnie ze 100000 ciaz) jest duze prawdopodobienstwo ze to corka. I peklam

Oby te dni szybko zleciały dzis czuje sie Ok :) tylko brzuch boli cały czas jak na okres. Ale wczorajsza zgaga była szokiem dla mnie rano sie obudziłam to jeszcze mnie piekło

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tez wlasbie czulam ze bedzie chlopak. Ale wszyscy zaczeli mi wrozyc i uleglam presji. =(
Z chłopcem to np dużo prościej nawet z głupia higiena miejsc intymnych, jak będzie starszy to wiesz jak to jest o core się bardziej boisz niż o chłopaka :)
Ale sama widzisz nam rodzicom przed urodzeniem pierwszego dziecka to się tak wydaje że fajniej by było mieć chłopca albo dziewczynkę - zależy od upodobań. A jak przychodzi czas na kolejne tak człowiek już wie jak wielka jest ta miłość i płeć schodzi na drugi plan. Najważniejsze żeby było zdrowe :)
I tego się trzymajmy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry