olaaa7
Fanka BB :)
Trzymam kciuki :*Odliczam do testowania. Okres mam dostać we wtorek 21 liatopada. Ale testuje za 8 dni. 18 listopada za tydzień w sobotę
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki :*Odliczam do testowania. Okres mam dostać we wtorek 21 liatopada. Ale testuje za 8 dni. 18 listopada za tydzień w sobotę
To ja 16lub 18 rozpoczne kolejny cykl=) bede czekac na twoje krechy=)Odliczam do testowania. Okres mam dostać we wtorek 21 liatopada. Ale testuje za 8 dni. 18 listopada za tydzień w sobotę
O ten pierwszy argument przemiawia ddo mnie najbardziej jesli chodzi o plec dlatego tak fajnie byloby miec drugiego synka. Ale z corka tez sobie przeciez poradzi czlowiek=)Z chłopcem to np dużo prościej nawet z głupia higiena miejsc intymnych, jak będzie starszy to wiesz jak to jest o core się bardziej boisz niż o chłopaka
Ale sama widzisz nam rodzicom przed urodzeniem pierwszego dziecka to się tak wydaje że fajniej by było mieć chłopca albo dziewczynkę - zależy od upodobań. A jak przychodzi czas na kolejne tak człowiek już wie jak wielka jest ta miłość i płeć schodzi na drugi plan. Najważniejsze żeby było zdrowe
I tego się trzymajmy
Jasne że sobie poradziO ten pierwszy argument przemiawia ddo mnie najbardziej jesli chodzi o plec dlatego tak fajnie byloby miec drugiego synka. Ale z corka tez sobie przeciez poradzi czlowiek=)
Oh ja też mam w rodzinie takie osoby co mi dogryzaja jeśli chodzi o dziecko. Tutaj dużo by opowiadać. Wiec lepiej takie osoby olaćAle spotkałam się z jedną niemiłą sytuacją gdy 7 miesięcy później żona szwagra urodziła pierworodnego syna i mi przygadywała, prawie na każdym kroku, no i jaki to jej mąż nie jest szczęśliwy bo sprawdzili się obydwoje ... (? wtf? )
I bardzo dobrze że nie utrzymujecie kontaktu. Ja też mam z częścią rodziny od strony M słaby kontakt,mieli na mnie toksyczny wpływ lepiej się odciąć i żyć własnym życiemaa...zapomiałam dodać jeszcze, że w tym roku ta szwagierka urodziła córkę i też się szczyci, bo ma parkę
podsumowując= nie utrzymujemy z nimi kontaktu![]()
![]()
Jakbym zaszła w ciążę i musiała bym słuchać tych dogryzień że ja to wszystko źle robię ze w ciąży to trzeba to tak a nie tak, albo że z dwójką to ja sobie rady nie dam. To bym zwariowała, a wiadomo że stres źle wpływa na ciążę, a niestety do mnie takie słowa mocno trafiają, bo jestem w tym kontekście głupia bo się tym przejmuje. Czasem się zastanawiam czy to przez stres nie mogę zajść w ciążę.I bardzo dobrze że nie utrzymujecie kontaktu. Ja też mam z częścią rodziny od strony M słaby kontakt,mieli na mnie toksyczny wpływ lepiej się odciąć i żyć własnym życiemMi odrazu lepiej się żyje jak nie słucham tych dogryzień spokojniejsza jestem
![]()