reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie ten cykl jakiś dziwny. @ krótko trwała, dwa dni suchych dni, czyli normalnie jak po @ a dziś śluz przejrzysty ale zabarwiony krwią o_O nie wiem czy to Ovarin tak na mnie działa czy co to się dzieje. Miał do mnie w tym tygodniu przyjść ten mikroskop ovu a tu cisza też o_O chyba zrezygnuje z zamówienia i zamówię u innego sprzedawcy :realmad:

reklama
Wyczytałam w necie że takie plamienia to przed ovulacja występują, więc pewnie będę ovulke mieć wcześniej, ale żeby aż tak wcześniej :( no i cykl stracony bo mój w poniedziałek jedzie i wraca piatek-sobota to może być już za późno :(

U mnie ten cykl jakiś dziwny. @ krótko trwała, dwa dni suchych dni, czyli normalnie jak po @ a dziś śluz przejrzysty ale zabarwiony krwią o_O nie wiem czy to Ovarin tak na mnie działa czy co to się dzieje. Miał do mnie w tym tygodniu przyjść ten mikroskop ovu a tu cisza też o_O chyba zrezygnuje z zamówienia i zamówię u innego sprzedawcy :realmad:
Ja w tym cyklu też miałam przed owu jeszcze długo śluz jak płodny podbarwiony krwią (jasnoróżowy), ale to u mnie albo po cytologii albo USG . Bo to było 2 dni po wizycie.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki żeby ten cykl był dla Was owocny [emoji7]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie będę dziękować żeby nie zapeszyc ;) Chociaż i tak na ten cykl nie mam nadziei. Pechowo wypadło że teraz musi wyjechać. No ale pracuje przy stawianiu domów, więc czasami musi wziąć zlecenia i te z daleka. Jak nie w tym cyklu to w grudniu może się uda. Jakiś urlop sobie planuje przed świętami więc będziemy mieć więcej czasu dla siebie :)

reklama
Moze naszej metody spróbujcie....4 i 2 dni przed owu a potem od owu 5 dni codziennie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

My za wcześnie zaczęliśmy i zbyt intensywnie. Nie sądziłam ze owu będzie tak pozno (22dc) Byliśmy już strasznie zmęczeni i dlatego mysle tak wyszło jak wyszlo. Jednak przy naszym trybie życia 2-3 razy na tydzień jest w sam raz:) spróbuje teraz co dwa dni a od pozytywnego testu codziennie przez 3-5 dni.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry