Kasienka3b
Fanka BB :)
Przykro miNo i rozkręciła się @ nawet nie zdarzyłam zrobić testu bo przyszła szybciej :/ [emoji30][emoji30][emoji24]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro miNo i rozkręciła się @ nawet nie zdarzyłam zrobić testu bo przyszła szybciej :/ [emoji30][emoji30][emoji24]
No i rozkręciła się @ nawet nie zdarzyłam zrobić testu bo przyszła szybciej :/ [emoji30][emoji30][emoji24]
Tak mi przykro kochana :-( mocno tulę :*No i rozkręciła się @ nawet nie zdarzyłam zrobić testu bo przyszła szybciej :/ [emoji30][emoji30][emoji24]
No i rozkręciła się @ nawet nie zdarzyłam zrobić testu bo przyszła szybciej :/ [emoji30][emoji30][emoji24]
Przykro mi ale niena tego złego co by na dobre nie wyszło w spokoju możesz zacząć nowy cykl starań dla mnóstwo buziakow
Szkoda kurcze.... Przykro mi
Kochana da. Byłam tak załamana wiecznie negatywnymi testami że powiedziałam tyle. Najwidoczniej nie mogę mieć dzieci. Po prostu miałam psychicznie dość. I albo zbieg okoliczności albo faktycznie mnie to odblokowało bo tak jak kiedyś pisałam od razu zaskoczyło. Nawet nie myślałam że w ciąży będę tylko znajomi z pracy mi głowę suszyli że jakaś dziwna po weekendzie 11 listopada wróciłam do pracy i że na pewno jestem w ciąży. I fakt wtedy dzień przed planowaną @ dla spokoju zrobiłam test i nie wierzyłam.Ja to szczerze powiedziawszy średnio wierzę w to odpuszczanie. Wielokrotnie słyszałam: „odpuściłam i akurat w tym cyklu zaskoczyło”. Chciałabym zobaczyć jak wyglądało to odpuszczenie, bo nie wierzę że da radę tak zupełnie odpuścić![]()