reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam wtorkowo :) Wczoraj brzuch mnie dziwnie bolał,mam jakieś dziwne przeczucie do tej ovu, ale dziś tego nie sprawdzę bo patrzę rano i przesyłka dalej w Łodzi, szkoda że sprzedawca korzysta z poczty polskiej, mając tyle firm które na prawdę szybko dostarczają przesyłki. Mówi się trudno. Dziś u młodego wywiadówka ciekawe czego się dowiem :D Aż się boję :D

Witam wtorkowo :) Wczoraj brzuch mnie dziwnie bolał,mam jakieś dziwne przeczucie do tej ovu, ale dziś tego nie sprawdzę bo patrzę rano i przesyłka dalej w Łodzi, szkoda że sprzedawca korzysta z poczty polskiej, mając tyle firm które na prawdę szybko dostarczają przesyłki. Mówi się trudno. Dziś u młodego wywiadówka ciekawe czego się dowiem :D Aż się boję :D
Ja za to wzięłam przesyłkę kurierską.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Też wzięłam przesyłkę kurierską, i okazało się że kurier z poczty polskiej, Pocztex,A korzystałam już kiedyś z nich i masakra. Lepsza już siódemka lub DHL itd a ten sam koszt wysłania.
Do mnie in post przywiózł.

A tak po za tym na teście ovu z rana jedną krecha więc dalej nic....[emoji17]

Do mnie in post przywiózł.

A tak po za tym na teście ovu z rana jedną krecha więc dalej nic....[emoji17]

Mnie jajniki kują nie mocni ale delikatnie ale czuć. I chyba za dużo nerwów bo wymiotować mi się chce a ja tak mam na tle nerwowym że jak się zdenerwuje to dopadają mnie wymioty i biegunka :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry