k_e
Fanka BB :)
To już nie chodzi o testy ovu ale wszystko się kumuluje, mojego i tak w domu nie ma to nawet jak by była ovu to cykl straconySpokojnie... Może kup testy ovu w aptece.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To już nie chodzi o testy ovu ale wszystko się kumuluje, mojego i tak w domu nie ma to nawet jak by była ovu to cykl straconySpokojnie... Może kup testy ovu w aptece.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Życie daje nam w kość wiem, ale musisz się uspokoić. Ja proponuję na poprawę humoru zakupy [emoji16]To już nie chodzi o testy ovu ale wszystko się kumuluje, mojego i tak w domu nie ma to nawet jak by była ovu to cykl straconyDo tego dochodzą problemy z kupnem domu i tak te wszystkie problemy działaj na mój organizm
![]()
Wybacz że pytam, masz może nerwicę? Ja mam i często wlasnie przy nereach dopada mnie biegunka na szczęście bez wymiotów :-/Mnie jajniki kują nie mocni ale delikatnie ale czuć. I chyba za dużo nerwów bo wymiotować mi się chce a ja tak mam na tle nerwowym że jak się zdenerwuje to dopadają mnie wymioty i biegunka![]()
O z tym ze do tabelki dopisac ktore dzidzi to fajny pomyslJeśli mogę coś zasugerować, to w tabelce zastąpiłabym datę testowania na datę natępnej @ i dorzuciłbym które dzieciątko
Wyrzuciłabym natomiast ostatnia @, było minęło! Who cares
Ale to moja skromna sugestia, ewentualnie mi pasi wszycho![]()
Też się zastanawiałam nad tym kiedyś. Bo keidys jakoś nie dopadały mnie przy nerwach wymioty ani biegunka. A od jakiegos już czasu tak mam i strasznie wkurzające to.Wybacz że pytam, masz może nerwicę? Ja mam i często wlasnie przy nereach dopada mnie biegunka na szczęście bez wymiotów :-/
![]()
![]()
Mnie np tylko okropnie mdli i to nie po nerwach zawsze od razy tylko np po paru dniach czasami dopiero odczuwam skutki stresu. Teraz akurat staram sie nie denerwowac bo nie mogę, ale wczesniej wystarczylo np spojrzenie na ojca mojej corki zeby zaczac sie denerwowacTeż się zastanawiałam nad tym kiedyś. Bo keidys jakoś nie dopadały mnie przy nerwach wymioty ani biegunka. A od jakiegos już czasu tak mam i strasznie wkurzające to.
mój juz się martwi czy 40 tki dożyje bez siwych włosów, bo już jakieś zauważaMojemu 29listopada stuknie 31, jaka mial depreche rok temu =D