Niusia21
Fanka BB :)
U mnie pokazuje tylko do numerka 22

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie pokazuje tylko do numerka 22

Ja raz jak po test poszłam, to mówię że chcę z czułością 10 i płytkowy, a ta mi dala czułość 25 i strumieniowy xDOj nie ladne te panie aptekarki, nieladne![]()
![]()
![]()
U mnie jak bylam w ciazy ti tez 10 nie wyszla, a 25 byla blada kreska![]()
Powinnas wrocic i wymienicJa raz jak po test poszłam, to mówię że chcę z czułością 10 i płytkowy, a ta mi dala czułość 25 i strumieniowy xD
![]()
![]()
Też tak myślę. Najlepsze płytkowe. Bobo test 25 ten w żółtym opakowaniu najszczęśliwszy dla mnie :-) a jak mi tamten test podala to powiedzialam ze o inny prosilam to az sie glupio babie zrobilo hehePowinnas wrocic i wymienic [emoji14] strumieniowe dla mnie to najwieksze g.... jakiego kiedykolwiel uzywalam![]()
Ah no wiesz, my aptekaryTeż tak myślę. Najlepsze płytkowe. Bobo test 25 ten w żółtym opakowaniu najszczęśliwszy dla mnie :-) a jak mi tamten test podala to powiedzialam ze o inny prosilam to az sie glupio babie zrobilo hehe
![]()
![]()
Hehe no chyba wlasnie praktyki jakies czy cos bo jakas inna aprekara stala obok niej i jej wszystko tlumaczyla tak że kobity nie wyzywalam :-)Ah no wiesz, my aptekary [emoji14] tez wszystkiego nie wiemy, tym.zawodzie uczysz.sie caly czas. Moze jakas mloda stażem była, albo sie pomylila, albo po prostu nie wiedziała [emoji14]
Jak sie czujwsz w ogole? Kiedy masz wizyte?![]()
A zobacz teraz???U mnie pokazuje tylko do numerka 22![]()
No to jeszcze troche do wizyty maszHehe no chyba wlasnie praktyki jakies czy cos bo jakas inna aprekara stala obok niej i jej wszystko tlumaczyla tak że kobity nie wyzywalam :-)
A czuje sie poki co nawet znośnie :-) nie liczac mdlosci o północy ale takich krótkich i mega wzdęć. Co chwile skurcze jelit mnie łapią ale nie narzekam tylko przez te wzdęcia to wyglądam jak w 3cim miesiącu conajmniej. Wizyta to w przyszly piątek o 13. To będzie 6t0d tak ze moooooże lekara mi serduszko wypatrzy.
![]()
![]()