reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Oj nie ladne te panie aptekarki, nieladne :D :D :D
U mnie jak bylam w ciazy ti tez 10 nie wyszla, a 25 byla blada kreska :)
Ja raz jak po test poszłam, to mówię że chcę z czułością 10 i płytkowy, a ta mi dala czułość 25 i strumieniowy xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Też tak myślę. Najlepsze płytkowe. Bobo test 25 ten w żółtym opakowaniu najszczęśliwszy dla mnie :-) a jak mi tamten test podala to powiedzialam ze o inny prosilam to az sie glupio babie zrobilo hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ah no wiesz, my aptekary :P tez wszystkiego nie wiemy, tym.zawodzie uczysz.sie caly czas. Moze jakas mloda stażem była, albo sie pomylila, albo po prostu nie wiedziała :P
Jak sie czujwsz w ogole? Kiedy masz wizyte? :)

Ah no wiesz, my aptekary [emoji14] tez wszystkiego nie wiemy, tym.zawodzie uczysz.sie caly czas. Moze jakas mloda stażem była, albo sie pomylila, albo po prostu nie wiedziała [emoji14]
Jak sie czujwsz w ogole? Kiedy masz wizyte? :)
Hehe no chyba wlasnie praktyki jakies czy cos bo jakas inna aprekara stala obok niej i jej wszystko tlumaczyla tak że kobity nie wyzywalam :-)
A czuje sie poki co nawet znośnie :-) nie liczac mdlosci o północy ale takich krótkich i mega wzdęć. Co chwile skurcze jelit mnie łapią ale nie narzekam tylko przez te wzdęcia to wyglądam jak w 3cim miesiącu conajmniej. Wizyta to w przyszly piątek o 13. To będzie 6t0d tak ze moooooże lekara mi serduszko wypatrzy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hehe no chyba wlasnie praktyki jakies czy cos bo jakas inna aprekara stala obok niej i jej wszystko tlumaczyla tak że kobity nie wyzywalam :-)
A czuje sie poki co nawet znośnie :-) nie liczac mdlosci o północy ale takich krótkich i mega wzdęć. Co chwile skurcze jelit mnie łapią ale nie narzekam tylko przez te wzdęcia to wyglądam jak w 3cim miesiącu conajmniej. Wizyta to w przyszly piątek o 13. To będzie 6t0d tak ze moooooże lekara mi serduszko wypatrzy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No to jeszcze troche do wizyty masz :) ale trzymam kciuki zeby serducho juz bylo :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry