reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A poza tym zamowiłam na allegro ładni pakiet bobo testów i jakoś mam wyrzuty sumienia ze wydalam 50 zl.

...marzenia mają wielką moc...

Oj daj spokój, to na szczytny cel ;) swoją droga jak sobie raz policzyłam ile już wydałam kasy na dziecko, którego jeszcze nie ma to aż się za głowę złapałam. Strach pomyśleć co będzie gdy już będzie dzidzia :)

reklama
@agrafka07 Ty jutro testujesz? Jak się czujesz? [emoji123]Kciuk zaciśnięty!

Ja ja już po owu, wczoraj jeszcze miałam zadziałać, tak na zakończenie, ale zasnęłam. Padłam jak mucha o 21 i obudziłam się dopiero o 7 [emoji848]Mam nadzieję, że nie pomyliłam się w moich obliczeniach.

Zorientowałam się, że mam test 25 więc jutro byłoby za wcześnie raczej (11dpo). Poza tym wszystkie objawy mi minęły, coś tam ćmi w cycku ale już nie umiem powiedzieć, czy to na @, czy coś nowego. W piątek ma przyjść wredna więc może na nią poczekam. :)

Co do badań nasienia to musisz porozmawiać z mężem i razem powinniście podjąć decyzję, ale bez względu na wszystko na pewno takie badanie by mu nie zaszkodziło. A powiedz mi Ty miałaś robione badania hormonów np. prolaktyna, tsh itp? Bo rozumiem, że ginekologicznie u Ciebie jest wszystko ok, w sensie że na usg nic nie widać niepokojącego. A staracie się o pierwszego dzidziusia?
Robiłam badania hormonów i tsh. Wszystko w normie. Robiłam w tym cyklu 4dc. Na prolaktyne bylo za wcześnie. Trochę się zdziwilam że lekarz dał mi progesteron bo on był też w normie....
Starmy się o pierwsze dziecko. Troszkę późno i tym bardziej się frustruje

Zorientowałam się, że mam test 25 więc jutro byłoby za wcześnie raczej (11dpo). Poza tym wszystkie objawy mi minęły, coś tam ćmi w cycku ale już nie umiem powiedzieć, czy to na @, czy coś nowego. W piątek ma przyjść wredna więc może na nią poczekam. :)

To faktycznie jeszcze trochę za wcześnie. Czekamy zatem z Tobą do piątku i żeby to był dobry początek weekendu!

Dziś byłam w 3 aptekach i trochę mnie dziwi że Panie 2/3 aptekarzy nie wie o co mi chodzi jak pytam o test z czułością 10.
Wywalili mi na lade wszystko co było i prosili żeby sobie sprawdzać.... :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry