reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O masakra głowa mnie boli i wgl źle się czuje :( wróciłam do domu z wywiadówki patrzę na status przesyłki a ona dalej wisi w Łodzi. Wscieklam się, mikroskop do mnie nie dotarł to też wisi dalej tam gdzie zostało wysłane, no wkurzona jestem na maksa mam jakiegoś pecha :(

Załączniki

• Screenshot_2017-11-14-17-24-31.png
    Screenshot_2017-11-14-17-24-31.png
    35,2 KB · Wyświetleń: 71
To ja 7 dni do@ i też jakoś dziwnie się czuję. Nie jak przy zwykłym cyklu... :/

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mialam takie przeczucie juz na 9 dni przed @ i jak widac moje objawy dobrze rokowaly bo czulam sie calkowicie inaczej. No i sutki mnie okropnie bolaly i szczypaly. Teraz poki co sutki i cyce bolą ale za miesiac powinien bol juz ustepowac

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

O masakra głowa mnie boli i wgl źle się czuje :( wróciłam do domu z wywiadówki patrzę na status przesyłki a ona dalej wisi w Łodzi. Wscieklam się, mikroskop do mnie nie dotarł to też wisi dalej tam gdzie zostało wysłane, no wkurzona jestem na maksa mam jakiegoś pecha :(

Może to jakiś znak, żebyście na spontanie działali :)

Mnie kłuje czasami ten lewy jajnik. Nie pamiętam już czy tak miałam kiedyś. Za dużo lat na anykoncepcji.

...marzenia mają wielką moc...

A poza tym zamowiłam na allegro ładni pakiet bobo testów i jakoś mam wyrzuty sumienia ze wydalam 50 zl.

...marzenia mają wielką moc...

Hej dziewczyny!
Chciecie sie ze mną trochę ponakrecac? Mam od wczoraj takie dziwne uczucie w podbrzuszu. Nie to, ze boli tylko tak jakbym się nadzwigala czegoś hmmmm znowu ciąża? ;) takiego objawu jeszcze nie miałam to 10001 objaw. Zawsze mówię, ze się nie będę nakręcać a tu później jakiś „nowy objaw” No i weź się nie nakręcaj ;)
Ponakręcam się z Tobą. Mam to samo. Haha. Ale może faktycznie się nadzwigałam... :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry