O'Hara
Fanka BB :)
To ja 7 dni do@ i też jakoś dziwnie się czuję. Nie jak przy zwykłym cyklu... :/
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez ale raczej wiem, ze się tylko nakręcam jak zwykle.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja 7 dni do@ i też jakoś dziwnie się czuję. Nie jak przy zwykłym cyklu... :/
Tez mialam takie przeczucie juz na 9 dni przed @ i jak widac moje objawy dobrze rokowaly bo czulam sie calkowicie inaczej. No i sutki mnie okropnie bolaly i szczypaly. Teraz poki co sutki i cyce bolą ale za miesiac powinien bol juz ustepowacTo ja 7 dni do@ i też jakoś dziwnie się czuję. Nie jak przy zwykłym cyklu... :/
O masakra głowa mnie boli i wgl źle się czujewróciłam do domu z wywiadówki patrzę na status przesyłki a ona dalej wisi w Łodzi. Wscieklam się, mikroskop do mnie nie dotarł to też wisi dalej tam gdzie zostało wysłane, no wkurzona jestem na maksa mam jakiegoś pecha
![]()
Ponakręcam się z Tobą. Mam to samo. Haha. Ale może faktycznie się nadzwigałam...Hej dziewczyny!
Chciecie sie ze mną trochę ponakrecac? Mam od wczoraj takie dziwne uczucie w podbrzuszu. Nie to, ze boli tylko tak jakbym się nadzwigala czegoś hmmmm znowu ciąża?takiego objawu jeszcze nie miałam to 10001 objaw. Zawsze mówię, ze się nie będę nakręcać a tu później jakiś „nowy objaw” No i weź się nie nakręcaj
![]()
Mnie też kłuje lewy, Ale u mnie chyba na ovuMnie kłuje czasami ten lewy jajnik. Nie pamiętam już czy tak miałam kiedyś. Za dużo lat na anykoncepcji.
...marzenia mają wielką moc...
U mnie juz po.Mnie też kłuje lewy, Ale u mnie chyba na ovu