AgaRS90
Fanka BB :)
A jesteś na stronie czy apce?jak Wy te zdjęcia wstawianie ja jakoś nie mogę tak wstawic
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A jesteś na stronie czy apce?jak Wy te zdjęcia wstawianie ja jakoś nie mogę tak wstawic
Cos czuje ze @ nie przyjdzie do Ciebie i znowu zawitasz do naszego doktorkaJa kobietom ginekologom tez nie ufam. Takie same doswiadczenia jak wy- bolesne badanie. Ja dentyste i ginekologa musze miec faceta
Wrocilam z pracy, spac mi sie chce, plecy bola, jajniki sie uspokoily i dziwny posmak jak narazie ustapil, ale meczyl mnie kilka godzin w pracy.. chce juz przyszla niedziele i testowanie. Chyba, ze @ przyjdzie predzj hahah![]()
O'Hara no ja to mam nadzieje ze twn cykl jedbak bedzie Twój =*
@mala .wiedzma. alem.smiechla.... jestes w deche!
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Spokojnie ja tu pobede z Toba:*Eh. Cos mnie sie wydaje, ze przez to moke odkladanie zostane tu sama. =P
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Nie bo wezmiecie mnie za zbereznika hahaOwszem, chcemy...
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko troszkeZboczone kobiety
![]()
![]()
Eh. Pomyśl w takim razie o jakiś lekarzach i pomocach, bo czas jest nie ublagany, a chcę uronic lezke na wieść o Twojej ciazy zanim umrę. A najlepiej to zerknac na foto Twojego bobo i splakss sie jak bóbr. JASNE?!Nie będzie! Może następny ale tez kuwa nie sadze także zaprzyjaźnijmy się lepiej
Myślę, ze prędzej Ty i każda z was stad wyjedzie a ja se tutaj będę czuwać [emoji4]
Czasem mi się wydaje, że większy ze mnie zboczeniec niż mój MTylko troszke![]()
ale jak o murzynie przeczytalam to od razu scena z murzynami mi do glowy przyszla. Jprdl.