reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Test ovu, od środy jeden i ten sam wynik ni to pozytywny nie negatywny. Ehh. Nie wiem jak mam rozumieć te testy

Załączniki

• Screenshot_2017-11-18-12-30-00.png
    Screenshot_2017-11-18-12-30-00.png
    215,1 KB · Wyświetleń: 74
reklama
@k_e To negatyw. Rób dalej, ok. 17-18:00, codziennie tego samego dnia, 2h przed wstrzymaj się z piciem. Będzie bladzioch, bladzioch, bladzioch... i nagle bam! Pozytyw. A potem już nic :) Tylko siuśki muszą być ładnie żółte, nie takie rozwodnione [emoji12]

@k_e To negatyw. Rób dalej, ok. 17-18:00, codziennie tego samego dnia, 2h przed wstrzymaj się z piciem. Będzie bladzioch, bladzioch, bladzioch... i nagle bam! Pozytyw. A potem już nic :) Tylko siuśki muszą być ładnie żółte, nie takie rozwodnione [emoji12]
Powtórzę dziś o 18. I zawsze nie pije nic przed testem tak z 2h to wiem :)

No właśnie działamy, bo już nie wiem czy to te testy trefne

Ja mam te same, ładnie mi wychodzą. Tylko robię tak, jak wcześniej pisałam. Wyrzut LH jest szybki i duży, testy nie ciemnieją każdego dnia bardziej, przynajmniej u mnie, tylko jednego dnia - pozytyw i już. Czasami są dwa dni takie ciemniejsze. Pewnie jutro będziesz miała pozytyw albo jeszcze dzisiaj, ale po południu.

No, tylko my trafiamy w tę owulację i na razie nic. Ale nadal liczę na sierpień [emoji16].

Laski ja jeszcze 2 godz w pracy. Znowu mialam ten posmak metalu ale przez chwile... dodatkowo leci duuzo sluzu. Ale zaden objaw u mnie bo przed @ czesto mam duzo sluzu.. :(

reklama
Pozbylismy sie glutka i poszlismy na zakupy. Bylismy w sklepie z zabawkami kupic mu prezent i oczywiscie plan byl inny, ale koncepcja sie zmienila =D mamy juz najwazniejszy prezent kupiony, wiec lzej mi na pikawce.

Kordona do cottonsow tez sobie juz kupilam zaraz korzystajac ze glutka nie ma siade sobie pokrece=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry