Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja kiedyś miałam okres i krwawilam 30dni, wizytę miałam, usg też.
Jeśli chodzi o ciążę to mi lekarz ja stwierdził przed usg - powiedział, że mam tak rozpulchniona macice że to czuć i nawet tego usg by nie musiał robić.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Odstawiłam anty.30 dni?! Co Ci było?
Odstawiłam anty.
W pracy zajob, dużo nadgodzin i do tego nie mogłam iść na l4 bo 2 dziewczyny nieobecne i szefowa mi się na l4 NIE ZGODZIŁA.
30dnia weszła do sali gdzie dzieci (25 4 latkow) roznosiły sale a ja leżałam na stole i nie mogłam wstać.
Lekarz przepisał znowu tabletki i musiałam jeszcze rok łykać to *****:/
I musi być już poważnie żeby dostać l4. Masakra...Odstawiłam anty.
W pracy zajob, dużo nadgodzin i do tego nie mogłam iść na l4 bo 2 dziewczyny nieobecne i szefowa mi się na l4 NIE ZGODZIŁA.
30dnia weszła do sali gdzie dzieci (25 4 latkow) roznosiły sale a ja leżałam na stole i nie mogłam wstać.
Lekarz przepisał znowu tabletki i musiałam jeszcze rok łykać to *****:/
Ale opiekunka która jest chora też nie jest w stanie zapewnić dzieciom odpowiedniej opieki. Dlatego dla mnie to chore że musi siedzieć w pracy.O rety, współczuję! Najgorsze mieć taka robotę, ze żyjesz by pracować, zamiast pracowac, by żyć. Niestety takie mamy czasy![]()
No to jest chory system ale tak jest. Ja nie mogę się spóźnić do pracy, nie przyjść - wziąć urlop na żądanie bo pode mną są dzieci.O rety, współczuję! Najgorsze mieć taka robotę, ze żyjesz by pracować, zamiast pracowac, by żyć. Niestety takie mamy czasy![]()
No to jest chory system ale tak jest. Ja nie mogę się spóźnić do pracy, nie przyjść - wziąć urlop na żądanie bo pode mną są dzieci.
Jeśli 2 koleżanki są na l4 czy ich po prostu nie ma to reszta musi zrobić za nie nadgodziny bo dzieci bez opieki być nie moga. Grupy też się nie łączy bo max to 25, co już i tak wg mnie to cholernie dużo.
Urlopu tez ciągu roku nie dostanę bo moje godziny ktoś musi wziąć, i trzeba mu za to zapłacić.. i tak to niestety jest..
Teraz też miałam kaszel - który skończył się antybiotykiem. Jak chciałam iść na l4 bo już rodzice się skarżyli że kaszle to mi szefowa powiedziala "Idź do lekarza, weź antybiotyk i l4 nie bierz. A rodzicom powiedz że gdyby każda nauczycielka szła na l4 z aszlem to by tu nie miał kto pracować".Ale opiekunka która jest chora też nie jest w stanie zapewnić dzieciom odpowiedniej opieki. Dlatego dla mnie to chore że musi siedzieć w pracy.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom