reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czuje ze dostane @, brzuch pobolewa i juz jestem wkur***** na maksa. Z moim sie juz poklocilam, nawrzeszczałam na corke... brak slow :(
To przez emocje :/ Może jednak nie przyjdzie @, spokojnie,nie martw się na zapas. A jak przyjdzie to może grudzień okaże się dla nas szczęśliwy, i czar świąt na nas zadziała :)

reklama
Dziewczyny,a wy robicie jeszcze te testy owulacyjne po owulacji? I wychodzą wam odrazu biel vizira, czy jakieś blade kreski kontrolne są? Bo u mnie dalej wychodzi blada kreseczka na teście
U mnie wychodzila jeszcze dzien po taka bladziutka a pozniej juz nie sprawdzalam[emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To przez emocje :/ Może jednak nie przyjdzie @, spokojnie,nie martw się na zapas. A jak przyjdzie to może grudzień okaże się dla nas szczęśliwy, i czar świąt na nas zadziała :)
Niebawem sie dowiem :)

U mnie wychodzila jeszcze dzien po taka bladziutka a pozniej juz nie sprawdzalam[emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez po owu wychodziła jeszcze bladziocha, pozniej juz nie sprawdzałam, ale kieeedyś robiłam przez CAŁY cykl (glupia ja) i ta druga byla widoczna nawet dzien przed @ :)

Dziewczyny,a wy robicie jeszcze te testy owulacyjne po owulacji? I wychodzą wam odrazu biel vizira, czy jakieś blade kreski kontrolne są? Bo u mnie dalej wychodzi blada kreseczka na teście

Przypadkiem ;) kiedyś tez robiłam do @ testy owu i blada kreska była aż do @ :)

Ja dzisiaj w ramach odreagowania wyciągnęłam męża na randkę [emoji7] pyszna kolacja w naszej cudownej, greckiej restauracji i kino [emoji173] polecam gorąco na napięta atmosferę:( miłego wieczoru kochane

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja leżę cały tydzień w łożku [emoji23][emoji40] położyło mnie totalnie byłam u lekarza wczoraj i do końca tygodnia zwolnienie :/ a w sobotę owulacja według terminu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Czuje ze dostane @, brzuch pobolewa i juz jestem wkur***** na maksa. Z moim sie juz poklocilam, nawrzeszczałam na corke... brak slow :(
Kobietko spokojnie te wachania nastroju mogą świadczyć o czymś o czym marzysz [emoji2]głowa do gory

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry