reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A tak w ogóle to dziń dobry! Wstałam dopiero, bo siedziałam do 5tej w tych internetach [emoji33]
Ja się dzisiaj nigdzie nie wybieram, bol kolana mnie zatrzymuje w domu także z tych nudów pewnie was zamęcze ;)

reklama
A tak w ogóle to dziń dobry! Wstałam dopiero, bo siedziałam do 5tej w tych internetach [emoji33]
Ja się dzisiaj nigdzie nie wybieram, bol kolana mnie zatrzymuje w domu także z tych nudów pewnie was zamęcze ;)
Co masz z kolanem dokladnie. ????
Tez mam problemy straszna i dopiero teraz jak pracuje w szpitalu ortopedycznym, kolega doktor wreszcie lopatologicznie sotawil mi diagnoze po 11latach! Po 8 jak mialam okazje do niego pierwszy raz trafić. Musiałam zostac pracownikiem, aby umial mi to wytlumaczyc. Eh.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Co masz z kolanem dokladnie. ????
Tez mam problemy straszna i dopiero teraz jak pracuje w szpitalu ortopedycznym, kolega doktor wreszcie lopatologicznie sotawil mi diagnoze po 11latach! Po 8 jak mialam okazje do niego pierwszy raz trafić. Musiałam zostac pracownikiem, aby umial mi to wytlumaczyc. Eh.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

No właśnie nie wiem co mam. W zeszła niedziele jak wracałam ze spaceru zaczęło mnie bolec i kurde tak już nie przestało. Byłam u fizjo to mówi, ze za dużo się nachodziłam chyba i ze nie spuchło wiec nic wielkiego się pewnie nie dzieje. Niby jak chodzę po domu to jest Ok ale kurde jak tylko idę po ulicy to zaczyna tak nakur**** ze nie mogę normalnie iść. No nic, odpoczywam wiec w ten weekend. Maści, opaski i różne cuda. Zobaczymy co będzie do poniedziałku. Jak nie urok go sraczka :) dopiero co mi się przepuklina na kręgosłupie zagoiła i już się tak cieszyłam, ze wracam do normalności a tu dupa :)
A Tobie co w kolano? :)

Wróć... miałam odpoczywać! A ja już poskladalam pranie, nastawiłam następne, zmieniłam pościel, pozmywałam, zaraz chce poodkurzać [emoji33][emoji15][emoji855] a przysieglam sobie, ze będę leżeć przed tv. Nie potrafię odpoczywać w domu chyba, musiałoby mnie kompletnie coś rozłożyć [emoji17][emoji849][emoji26]

Hej dziewczyny ;)
Znowu dawno mnie nie było :( przyznaje że ostatnio was zaniedbuje, wpierdenko mi się należy ;) ale dalej walczę z remontem kuchni i salonu i po pracy codziennie coś działamy albo jeździmy i kupujemy co tam jeszcze trzeba i jeszcze mój mały za tydzień jedzie na zimowy biwak w góry i jego też we wszystko muszę zaopatrzyć i normalnie nie mam czasu tu zaglądać.
A co tu ciekawego? Ktoś 2 kreski ujrzał????
U mnie dziś 24dc i zamierzam niedługo zatestowac;) chociaż nic nie czuję oprócz cholernego przeziębienia które mnie wczoraj dopadło :( ale cieszę się z tego remontu bo pierwszy raz od kilku miesięcy w okresie po owulce do małpy nie myślę jak zawsze obsesyjnie ciąża ciąża ciąża tylko mój głupi łeb czym innym zajęty i jakoś tak odpoczęłam i wyluzowałam w tym miesiącu i co ma być to będzie ;)
Miłej soboty, ja zaraz znowu na zakupy ;)

Hej dziewczyny ;)
Znowu dawno mnie nie było :( przyznaje że ostatnio was zaniedbuje, wpierdenko mi się należy ;) ale dalej walczę z remontem kuchni i salonu i po pracy codziennie coś działamy albo jeździmy i kupujemy co tam jeszcze trzeba i jeszcze mój mały za tydzień jedzie na zimowy biwak w góry i jego też we wszystko muszę zaopatrzyć i normalnie nie mam czasu tu zaglądać.
A co tu ciekawego? Ktoś 2 kreski ujrzał????
U mnie dziś 24dc i zamierzam niedługo zatestowac;) chociaż nic nie czuję oprócz cholernego przeziębienia które mnie wczoraj dopadło :( ale cieszę się z tego remontu bo pierwszy raz od kilku miesięcy w okresie po owulce do małpy nie myślę jak zawsze obsesyjnie ciąża ciąża ciąża tylko mój głupi łeb czym innym zajęty i jakoś tak odpoczęłam i wyluzowałam w tym miesiącu i co ma być to będzie ;)
Miłej soboty, ja zaraz znowu na zakupy ;)

No to trzymam kciuki za te testowanie, daj znać! :)

reklama

Ja mam 26-28 dni także jesteśmy zsynchronizowane w tym cyklu, zobaczymy co dalej :) albo będą przecudne święta albo ch** bombki strzeli i choinki nie będzie ;) u siebie obstawiam to drugie a za Ciebie trzymam kciuki ;)
Rozumiem, ze masz już dzieci? O które się starasz? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry