Veraska
Fanka BB :)
Tylko , że inne bóle brzucha, nie tak intensywne ja na okres.Na początku ciąży wcale nie musisz mieć objawów na ciążę tylko właśnie na @ [emoji14] spokojnie :*
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko , że inne bóle brzucha, nie tak intensywne ja na okres.Na początku ciąży wcale nie musisz mieć objawów na ciążę tylko właśnie na @ [emoji14] spokojnie :*
Mierzyłam temeraturę i zapisywałam we flo i ovuview i jeszcze miałam jedna apke ovia fertility. Oprócz tego testy owulacyjne. wcześniej zapominałam o mierzeniu temperatury a do testów podchodziłam sceptycznie. Lepiej tak poobserwować siebie dokładniej. w 3 cyklu zaskoczyło. Obstawiam,że te testy mi pomogły.Hej dziewczynkia temperature mierzycie? Ja mam aplikacje Ovuview i w tym cyklu ściągłam Flo ( bo tak chwaliłyście)
Kati w ciemnych włosach według mnie Ci ładniejja jestem od dawna pasemkową blondynką farbowaną, ale
teraz zrobie sobie swój naturalny kolor a´la mleczna czekoloda bo już zbrzydło mi farbowanie takie częste
Monia36 spokojnie nie denerwuj się zrób bete![]()
Miłego pichceniaMuszę się pochwalić właśnie Damian przywiózłteściowa rano w Lidlu kupiła
na prezent ślubny
![]()
![]()
Co dziś gotujesz ?Muszę się pochwalić właśnie Damian przywiózłteściowa rano w Lidlu kupiła
na prezent ślubny
![]()
![]()
Jeszcze nie wiemCo dziś gotujesz ?![]()
To jeszcze nic straconegoWitam z rana u mnie test negatyw kurczę a tak się wystrzeliliśmy ładnie chociaż @ jeszcze niema.
Pisałyście o lubrykantach kilka dni temu...My w dni płodne niczego nie używaliśmy. zdaliśy się na naturę
To jeszcze nic straconegoa który dzień cyklu?
Ja bym dawno leciała po l4!Dziewczyny zrobiłam dziś test żeby zobaczyć czy kreska ciemniejsza a tam zaledwie cień cieniabrzuch boli na @ ja się chyba zabije, teraz to już nie będzie biochemiczna tylko poronienie samoistnie
ja kolejny raz tego nie zniose
Idę do pracy popołudniu się odezwę![]()