Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie dzialamy, bo mąż chory chorszy trup. Po za tym podlamalam sie tymi testami ovulacyhnymi bo wychodzi na to ze nic nie wiem na swoj temat i nawet mysle zeby całkiem sie porzegnac z pomyslem ciąży. Zwlaszcza że ostatni dzwonek w grudniu jak nie zajde to odkładam na 100% ciążę na drugi odlegly plan dopoki sytyacja zyciowa mi sie nie ułożyDzień dobry Dziewczyny,
@k_e Smutek, ale nadal trzymam za Ciebie kciuki. Jak długie masz zazwyczaj cykle i jaki miałaś najdłuższy?
A u mnie 10dc, a ponieważ idziemy w tym miesiącu na ilość, już działamy. Ostatnie dwa cykle miałam krótsze i owu w 12dc. Zobaczymy jak w tym, na razie test -.
@Jotka_Szczotka Działacie już?
A może założyć nowy wątek dla nas na 2018?![]()
Ja bym wbijała do dziewczyn, im nas więcej tym lepiej. Szybko się poznamy i pokochamy [emoji123]. Tu siedźmy do Sylwestra, opijmy porządnie, a od stycznia inwazja [emoji16].
Dzień dobry w ten cudowny wtorek! Chciałam się tylko wyżalić, ze raczej mam cykl w dupe! Stary przemęczony jak koń po westernie, do tego już po owu i niby podzialalismy ale niewiele i do tego w takich pozycjach, ze nie sadze żeby coś z tego się wykluło
Do tego następna owu wypada mi w granicach sylwka i chyba odpuszczę zupełnie, bo będziemy mieli gości i ciężko będzietakże ten... wracam do gry po nowym roku i to ze wzmożona siła, bo tym razem zamierzam już z pomocami medycznymi
A jeśli chodzi o wątek, to jestem jak k_e za tym, żeby założyć nowy na 2018
Dziękuje za uwagę, wracam do roboty
Hev a najs dej [emoji8][emoji16]
U mnie już się w kalendarzyku przesunęła owulacja, a patrząc na ten cykl owulację miałam dzień później niż kalendarzyk wskazywał, więc na dzień dzisiejszy owulacja wypada dopiero na 23 grudniaJa też się nie postarałam w tym cyklu. Nie testowałam nawet i myślę, że przegapiłam owulację. Ale nasza kolejna szansa wypada w święta więc będzie można działać.![]()
Ja też się nie postarałam w tym cyklu. Nie testowałam nawet i myślę, że przegapiłam owulację. Ale nasza kolejna szansa wypada w święta więc będzie można działać.![]()
Bo do konca marca mam umowę, a potem wielka niewiadoma.@Edzia24 [emoji106][emoji256]
@Jotka_Szczotka Weź Ty się nie podłamuj, mi z 3 miesiące zajęło, żeby odkryć, jak je prawidłowo stosować i odczytywać, także ten tego, nie przejmuj się nimi. A czemu grudzień to ostatni dzwonek, powiesz?
@O’Hara Jak podziałaliście, to i szansa jest, także dwie krechy na Święta będą! [emoji106][emoji256] Nie podłamywać mi się tu! A jeśli nie, to po pijaku w sylwka i przy gościach też można [emoji16][emoji126]. Miłego!