ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Ja widzę! Masz identycznie jak ja! Moje testy też takie przecież były że ledwo było je widac. Ale ja widzeDodalam do posta pierwszego
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja widzę! Masz identycznie jak ja! Moje testy też takie przecież były że ledwo było je widac. Ale ja widzeDodalam do posta pierwszego
![]()
Teraz jak podsycha test to zeczywiscie lepiej ja widac=)Ja widzę! Masz identycznie jak ja! Moje testy też takie przecież były że ledwo było je widac. Ale ja widze
![]()
![]()
![]()
Popatrz moja pierwsza po wyschnięciuTeraz jak podsycha test to zeczywiscie lepiej ja widac=)
![]()
Nom widze=) nie bo ta widaĆ juz calkiem niezle w swietle dziennym cykne fotka jeszczePopatrz moja pierwsza po wyschnięciu![]()
A ten był robiony dzień po terminie @![]()
![]()
![]()
![]()
Dlugo milczałam, ale na szczęście Twoja opinia,z wiadomych Ci przyczyn, wcale mnie nie obchodzi. =)Przykro mi ale nic tu nie ma [emoji17]
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]Dlugo milczałam, ale na szczęście Twoja opinia,z wiadomych Ci przyczyn, wcale mnie nie obchodzi. =)
![]()
Moze jestem nawiedzona ale widze[emoji12]Witam, wg. Mnie to moze z tego nic nie wyjść, ale biorac pod uwage ze przy synku test wyszedl mi bladziutenki po tygodniu od terminu @, to może stanie sie cud.
Bobo test 25
Widzicie???
Edit: tu jeszcze jedno calkoem w swietle
![]()
Jak połowa nas tu[emoji23][emoji23][emoji23]Moze jestem nawiedzona ale widze[emoji12]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Pojde w czwartek jak @nie przyjdzie. No i wtedy maz ma wolne to latwiej z małym będzie.[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Jotka na betę idziesz?
![]()
![]()
![]()