ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Ja widzę! Masz identycznie jak ja! Moje testy też takie przecież były że ledwo było je widac. Ale ja widzeDodalam do posta pierwszego
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja widzę! Masz identycznie jak ja! Moje testy też takie przecież były że ledwo było je widac. Ale ja widzeDodalam do posta pierwszego
![]()
Teraz jak podsycha test to zeczywiscie lepiej ja widac=)Ja widzę! Masz identycznie jak ja! Moje testy też takie przecież były że ledwo było je widac. Ale ja widze
![]()
![]()
![]()
Popatrz moja pierwsza po wyschnięciuTeraz jak podsycha test to zeczywiscie lepiej ja widac=)
![]()
Nom widze=) nie bo ta widaĆ juz calkiem niezle w swietle dziennym cykne fotka jeszczePopatrz moja pierwsza po wyschnięciu![]()
A ten był robiony dzień po terminie @![]()
![]()
![]()
![]()
Dlugo milczałam, ale na szczęście Twoja opinia,z wiadomych Ci przyczyn, wcale mnie nie obchodzi. =)Przykro mi ale nic tu nie ma [emoji17]
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]Dlugo milczałam, ale na szczęście Twoja opinia,z wiadomych Ci przyczyn, wcale mnie nie obchodzi. =)
![]()
Moze jestem nawiedzona ale widze[emoji12]Witam, wg. Mnie to moze z tego nic nie wyjść, ale biorac pod uwage ze przy synku test wyszedl mi bladziutenki po tygodniu od terminu @, to może stanie sie cud.
Bobo test 25
Widzicie???
Edit: tu jeszcze jedno calkoem w swietle
![]()
Jak połowa nas tu[emoji23][emoji23][emoji23]Moze jestem nawiedzona ale widze[emoji12]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Pojde w czwartek jak @nie przyjdzie. No i wtedy maz ma wolne to latwiej z małym będzie.[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Jotka na betę idziesz?
![]()
![]()
![]()