Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To rzeczywiście moze byc to! Trzymam kciukiBertha, obstawiam 4 albo 5, więc dosyć wcześnie jednak, ale nie aż tak wcześnie, żeby można było implantację wykluczyć, dlatego się zastanawiam. Mam 3 ciąże za sobą, nie pamiętam wprawdzie czy miałam jakieś kłucia (i w sumie to nieistotne, bo po porodzie bardzo wiele się zmieniło w kwestii funkcjonowania mojego organizmu), w każdej testy mi wychodziły bardzo wcześnie, więc i implantacja musiała być wcześnie - może taka moja natura.
U mnie historia jest taka ze ok 1,5 roku sie nie zabezpieczaliśmy bez starań, i w czerwcowym cyklu 2015 zaszłam w ciąże. Straciłam ja w ok 6t5d. Zabieg 7.09.2015.Bertha witaj.Teraz pozostaje Ci czekac do terminu @.Oby nie przylazla.Nie cierpie tej fazy poowulacyjnej- trzyma w starsznym napieciu.A długo się starasz?
Cześć. My dziś cały dzień poza domem. U nas pogoda odpisała, słoneczko przez cały dzień na błękitnym niebie.
Dziś mam już ostatni dzień z maratonu starań- mam nadzieję, że grudzień będzie nasz
Jeśli nie to przy następnym cyklu zakupie testy owu. .. polecacie jakieś?
Witam wszystkie nowe dziewczyny i powodzenia w staraniach żebyśmy mogły po kolei dopisywać się do grup: styczniowki...itd
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom[/QUOTE/]
Ja w tym cyklu używałam testów owulacyjnych paskowych i płytowych żeby potwierdzić owulacje, osobiście bardziej polecam te drugie bo w paskowych często nie byłam pewna czy linie są tak samo nasycone czy nie. Nie pamiętam teraz jakiej firmy ale mogę sprawdzić, mi pokazały prawdę![]()
82 strony??? Dziewczyny, ale macie tempo.... dopiero co było 10!
Słuchajcie, czy przy implantacji zdarza się kłucie w macicy? Dzisiaj miałam takie kłucia jakby mi ktoś przeciągał nitkę i pewnie łatwo Wam się domyślić, jakie pokłady nadziei to we mnie wzbudza...