reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Siedząc tu z Wami nie da się nie myśleć i wrzucić na luz :) taka prawda , takie realia :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tak kompletnie nie myśleć tez się nie da. Jak nie tu to i tak wieczorem będziesz wujka Google mordować: „ile przezywają plemniki w pochwie”, „jaki sluz płodny”, „czym wspomóc zapłodnienie”, „pierwsze objawy ciąży” etc... ja już znam Google na pamięć dlatego po prostu na nic się nie nastawiam, bzykam się i resztę zostawiam naturze :)

Rocznikowo ja 28, mąż 30 lat
Dziecko- 1 synek w środe będzie mieć roczek- starania 7 cykli
Właśnie zaczęłam 4 cykl starań o 2 dziecko :D

I Jak to było , ze się udało w tym siódmym ? Odpusciliscie czy co ?
Bo jak na razie to grupy starających się którym się udało to wspomagacze takie jak np clo lub odluszczenie i wrzucenie na luz :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak kompletnie nie myśleć tez się nie da. Jak nie tu to i tak wieczorem będziesz wujka Google mordować: „ile przezywają plemniki w pochwie”, „jaki sluz płodny”, „czym wspomóc zapłodnienie”, „pierwsze objawy ciąży” etc... ja już znam Google na pamięć dlatego po prostu na nic się nie nastawiam, bzykam się i resztę zostawiam naturze :)
O' Hara Demon Sexu!!![emoji126][emoji126][emoji126]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry