monia36
Fanka BB :)
Krecha jak bykDziewczyny czy tutaj coś jest czy mam zwidy.. Zdjęcia z różnym światłem..
Oszaleje za chwilę, albo do momentu powtórzenia testu no chyba, ze okres mnie uprzedzi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Krecha jak bykDziewczyny czy tutaj coś jest czy mam zwidy.. Zdjęcia z różnym światłem..
Oszaleje za chwilę, albo do momentu powtórzenia testu no chyba, ze okres mnie uprzedzi![]()
Jest kreska wyraźna gratulacje [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Dziewczyny czy tutaj coś jest czy mam zwidy.. Zdjęcia z różnym światłem..
Gdzie to Pani zakupiła?Witam nocna porą rowiez pochwałę się zakupami dla przyszłej mamy mega okazję upolowalam dałam 70 zl za wszystko![]()
![]()
Pani to ja nie jestem [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] w kiabiGdzie to Pani zakupiła?
Byłaś? Bo ja zaspałam haha trzeba się pośmiać bo oszalejemyMoże od razu na betę? Co będziemy się rozdrabniać? [emoji6][emoji6]