reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja to nie jestem za bardzo obiektywna, ale moim zdaniem jest przesłodki. I najpiękniejszy na świecie [emoji23] no i ogólnie mam papke z mózgu, jak na niego patrze [emoji16] (obiecałam sobie, że nie będę puszczać jego zdjęć w internet i muszę pomyśleć, jak tu Ci wysłać jego foto, żeby nie wrzucac go na otwarty wątek, a na priv mi się nie udaje [emoji17])Brzmi jak możliwość pójścia do toalety i wypicia kawy. Jestem na tak [emoji23] zapraszam Was wszystkie :D
Nie wiem co byłoby gorsze, usługiwanie 6 kilogramowemu dżentelmenowi od rana do nocy, czy zjazd wszystkich nianiek, które prędzej czy później byłyby pijane. [emoji23][emoji23][emoji23]

U mnie leniwie, od godziny mobilizuje dupsko do wstania, bo w sumie to mam dużo do zrobienia. Po godzinie oglądania tego zadałam sobie pytanie: „jprdl, Elka! Co ty oglądasz?!” Tak właśnie wyglądają moje nogi w niepłodne [emoji23][emoji38]
IMG_3012.JPG

Załączniki

• IMG_3012.JPG
    IMG_3012.JPG
    247 KB · Wyświetleń: 940
Ja się chwilę temu zwlekałam z łóżka i właśnie w gigantycznej kolejce po mięso, jak przed Bożym narodzeniem. A później szybko z młodym na konie. Szoping jest, moping i odkurzajting będzie, a później już wieczór mój. Będę chciała obejrzeć Plantę Singli bo 21 się wybieramy z mężem do kina na drugą część i muszę wiedzieć o co kaman. To takie szybkie streszczenie dzisiejszego dnia. Uśmiechu na twarzy!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie wiem co byłoby gorsze, usługiwanie 6 kilogramowemu dżentelmenowi od rana do nocy, czy zjazd wszystkich nianiek, które prędzej czy później byłyby pijane. [emoji23][emoji23][emoji23]
A tam! Alkohol to ważny czynnik w naszym życiu, nie powinniśmy go sobie odmawiać [emoji23][emoji23][emoji23] (powiedziała matka Polka piersią karmiąca, która ślini się przy półkach z winem niczym alkoholik na odwyku. [emoji16])
No przecież tylko O'Hara, to musiało się tak skończyć. Jest skubana w formie, nikt jej nie pobije. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji12]
Mwhah. No tak, przecież. Skubana ma dar [emoji16]

A u mnie tez po staremu, z ta różnica, ze jestem po pierwszej inseminacji na stymulacji, w poniedziałek była iui, dziś jest piątek ale jakoś tego nie czuje, myśle ze w tym roku tez sobie przyodzieje choinkę testami z jedna kreska, chociaż po zastrzykach z gonadotropiny testy wychodzą mi pozytywne, wiec sikam sobie rekreacyjnie co drugi dzień, żeby nacieszyć oczy ciagle jestem tak samo pindolnieta ;)
To gratulacje oby te dwie kredki się utrzymaly[emoji110][emoji110][emoji110]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry