Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super pomysł dziękuję! Pierwsze co zrobię to spiszę mu tam obowiązkiFajny pokoikPolki sie rzeczywiście przydadzą. Moze tez jakas delikatnie świecąca lampka przy łożku?
A jeśliby kombinować to możesz np kupić farbę tablicowa/magnetyczna i ta ścianę na lewo od biurka nią pomalować i by mógł cos tam pisać, przyczepiać na magnesiki jakies pierdołki.
Ja nie mam możliwości zostawić u babci. Zresztą moja córa to się wszystkim bawi , problem z tym ze nie potrafi po sobie posprzątać. Jest mała balaganiara.Ja miałam tak samo, ale rozlokowałam je po dwóch babciachI upchałam w piwnicy i na tarasie
![]()
Rozumiem, u mnie też wszystkim się bawił, ale wedle zaleceń psychologa ma mieć mniej bodźców - mniej zabawek, mniej bystrych kolorówJa nie mam możliwości zostawić u babci. Zresztą moja córa to się wszystkim bawi , problem z tym ze nie potrafi po sobie posprzątać. Jest mała balaganiara.
Ile synek ma lat ? Mój syn w grudniu 9 skończy a córa ma skończone 5latRozumiem, u mnie też wszystkim się bawił, ale wedle zaleceń psychologa ma mieć mniej bodźców - mniej zabawek, mniej bystrych kolorówPudła z zabawkami podmieniam mu raz w miesiącu ... tylko LEGO pozostają niezmienne
Link do: Dlaczego mniejsza ilość zabawek w rzeczywistości pomoże waszemu dziecku
29 grudnia skończy pełnoprawnie 6 a zacznie 7Ile synek ma lat ? Mój syn w grudniu 9 skończy a córa ma skończone 5lat
Powód by zwolnić pracownika na czas nieokreślony musi być bardzo solidny, a nie wymyślony - bo to każdy sąd pracy obali. Jedyne na czym pracodawca ma pole do popisu to jakieś poważne uchybienia w pracy
Do pracy się nie spóźniam, z obowiązków wywiązuje, skarg nie ma, a teraz pilnuje się jeszcze bardziej. Będzie się musiała gimnastykowac żeby wymyślić powód, a później go udowodnić. Łatwo nie odpuszczę. Jak likwiduje stanowisko pracy czy przeprowadza redukcję, to nikogo przyjąć nie może, a moim zawodzie nie da się stworzyć innego stanowiska, bo zamiast farmaceuty, to tylko sprzataczke może przyjąć![]()
Grudniowy. Mój też ale 16 grudnia.29 grudnia skończy pełnoprawnie 6 a zacznie 7![]()