piersi zawsze mnie po owu bolaM
ze zamiast @ pojawi sie bol piersi albo inne dolegliwości.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piersi zawsze mnie po owu bolaM
ze zamiast @ pojawi sie bol piersi albo inne dolegliwości.
powodzenia!!!Dzień dobry! Żyje ale jakoś tak nic mi się nie chce. Zostało mi kilka tabletek , w nastepnym tygodniu zaczynam starania . Może wtedy się rozruszam jakoś
Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom
no bo jak kobieta chce to zawsze cos znajdzieA ja zawsze po owu mam objawy ciążoweW najmniejszej dolegliwości znajdę; )
Ja byłam wczoraj w rosmanie. Są w promocji testy owu- miałam w ręku i odlozylam z myślą - a może mi się nie przydadzą. Kupię jak dostanę@Ja po ostatniej tabletce mam się starać . Niewiadomo w jakiej fazie cyklu będęwięc albo się uda zajść od razu w ciążę
albo przyjdzie wredna małpa @ Tak myślałam sobie żeby może kupić testy owulacjne a z drugiej strony to myślę żeby ten niby cykl odpuścić tzn nie pilnować się i nie obserwować i chyba tak zrobię
A ja mam dwie koleżanki z blizniakami, które po hormonach zaszły i mają teraz piękne zdrowe bobaski. Z Tobą też tak bedzie[emoji9]Moja koleżanka po tych tabl zaszła od razu . Była w ciąży z blizniakami. Niestety urodzily się wcześniej i chłopiec zmarł![]()