reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny. U mnie pogoda do du....normalnie cały tydzień zimno pada. Już mam dość. :sad: ja szykuje się już na kolejny cykl,jakieś takie dziwne uczucie mam ze w tym cyklu nic nie będzie. Zamowilam tym razem testy owulacyjne,zacznę brać wiesiolek i do tego witaminy magnez B1 b6 b12 i kwas foliowy. Aha i chyba zacznę mierzyć temperaturę od następnego cyklu. A tak wogole to we wtorek idę do lekarza niech zobaczy czy tam w środku wszystko jest wpozadku.

No i powoli zaczynam uświadamiać moim dzieciom ze będą mieli kiedys jeszcze braciszka albo siostrzyczke ;) oczywiście córka zadała mi mnóstwo pytań ,kiedy czy mam już dzidzie w brzuszku ,i że to będzie dziewczynka ona to wie.hehe:D:D A synek znowu zapytal skąd wiem ze będą mieli jeszcze brata albo siostrę. ;):p Czasami dzieci zadają trudne pytania.

No i powoli zaczynam uświadamiać moim dzieciom ze będą mieli kiedys jeszcze braciszka albo siostrzyczke ;) oczywiście córka zadała mi mnóstwo pytań ,kiedy czy mam już dzidzie w brzuszku ,i że to będzie dziewczynka ona to wie.hehe:D:D A synek znowu zapytal skąd wiem ze będą mieli jeszcze brata albo siostrę. ;):p Czasami dzieci zadają trudne pytania.
dobrze ze jeszcze troche czasu minie zanim cora bedzie mnie zasypywala takimi pytaniami:)

reklama
To i ja może dołączę. Mam na imię Magda i mam 32 lata. Staramy się z mężem od 4 lat. Mamy za sobą jedną cp 2 lata temu. Usunięto mi wtedy prawy jajowód. Trzymam kciuki za udane cykle i brak @ [emoji16] termin następnej @ 19.08, ale oby nie przyszła [emoji6]

Napisane na LG-D802 w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc Madziara bede trzymac kciuki zeby Tobie sie udalo:)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry