reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha!!!! Sto lat kochana!!! I jak najszybciej 2 kreseczek!! :*

Emzilka, tez sie zaczelam zastanawiac nad testowaniem, ale to raczej jeszcze sensu u mnie nie ma. A taka miałam byc twarda a tu psycha zaczyna cisnąć :D
A który dc dziś? I ile dpo?

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
To trzymam kciuki, tylko się nie zniechęcajcie i nie załamujcie, jeśli jeszcze nic nie pokaże, bo dzidzi pomyśli, że mama jest smutna i jeszcze się nie przyjmie. Tylko pozytywne myślenie, święta idą!

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ale test moze sie pomylic prawda?

Nie mam zadnych objawow oprcz nabrzmialych, I troche bolacych piersi......Ale ta II kreska pojawila sie w miare szybko jakos po 1 minucie....

To mozliwe ze 11dpo nie mam jeszcze zadnych objawow a test tak pokazuej??

nie wierze....

Przy trzeciej ciąży też miałam podobnie, dwie krechy jak ta lala, @pd dwóch tygodni brak i zero objawów. To było tak zdumiewające, zwłaszcza, ze każda poprzednia ciąża zaczynała sie wymiotami, strasznymi wymiotami jeszcze przed terminem spodziewanej @
Ciesz sie z kreseczki i za dzień lub dwa zrób kolejny i zobacz czy ciemnieje albo betę [emoji1] gratuluje!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratulacje!!!!! Ale super niespodzianka :)

Moj bierze Parenton i flavamed na rozrzedzenie spermy, a ja Pregna plus.

Witam sie w moje 35 urodziny! Beznadzieja...

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
STO lat! STO lat! I spełnienia wszystkich marzeń kochana :)

Do góry