reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@basia89 niestety wygląda mi to na normalną @ Z dwojga złego wolę ją niż plamienia w ciąży bo mam złe doświadczenia także przede mną 9 cs. Ja już się zastanawiam jak ogarniemy starania w Pl u rodziców. Knebel i jazda hehe

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Siwa, nie jesteś sama z tymi staraniami u rodziców bo Paraplu też ostatnio się zastanawiała jak to zrobić żeby nie było słychać [emoji23] dacie radę ! [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@basia89 niestety wygląda mi to na normalną @ Z dwojga złego wolę ją niż plamienia w ciąży bo mam złe doświadczenia także przede mną 9 cs. Ja już się zastanawiam jak ogarniemy starania w Pl u rodziców. Knebel i jazda hehe

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Polecam podłogę :D przynajmniej nic nie skrzypi i nie rypi ;D

U mnie objawy jak ta lala, cycki powiększone, czule, sutki swędzą i bolą w kontakcie, mdłości zaraz po ptworzeniu oczu, ciągniecie i pobolewanie podbrzusza, lekko wzdety brzuch. No i zmęczenie, spalabym cała dobę... tylko to na pewno nie ciąża , w zeszłym cyklu też tak miałam, i dupa z tego...
chyba dzisiaj skocze do gina może skierowanie na badania mi da ? Może to hormony świrują? Te mdłości mnie strasznie męczą jak dojdą wymioty to klops... [emoji24]

Cycki mnie bolą, mam zawroty głowy, mdłości, często jest mi słabo... Niestety to nie ciąża...
Ale czemu u Ciebie ma to nie oznaczać ciąży? :)

Cycki mnie bolą, mam zawroty głowy, mdłości, często jest mi słabo... Niestety to nie ciąża...
Ale czemu u Ciebie ma to nie oznaczać ciąży? :)

W zeszłym cyklu te same objawy sie pojawiły i rak samo szybko, 3dpo to niestety żadna ciąża nie daje objawów. Idę do gina i zobaczymy co powie [emoji20]

Morela, ja w pierwszej ciazy tez brałam dopegyt, ale generalnie prowadziła mnie lekarka w Polsce.

Ta tutaj dzis mi tłumaczyła, ze generalnie starają sie w czasie ciazy dawać jak najmniej lekow, oczywiscie jest spory wybór tych dozwolonych w ale chce spróbować na razie bez ponieważ hormony pracujące w organizmie ciężarnej naturalnie obniżają nadciśnienie tętnicze. Nie wykluczyła jednak ze trzeba bedzie wrócić do lekow. Także pożyjemy zobaczymy[emoji6]
Ja jestem na lekach od 2002r z przerwa na roczne karmienie w 2007, nigdy nie zdiagnozowane dlaczego i skąd mimo kilku diagnostycznych pobytów w szpitalu. Bywało paskudne, 160/100 to ja czasem potrafię mieć po obudzeniu i takiego to nawet nie "czuje".
Wiec jakby sie teraz na chwile unormowalo to sie nie obraze[emoji16]
Wierze, ze bedzie dobrze.

@Emzilka, co ty jakieś mi tu złe przeczucia? Wszystko jest w porzadku, beta jutro bedzie piekna!

Lux, hop hop, myjesz okna?[emoji6]odezwij sie[emoji846]

Windy,Paraplu... nie nadrobiłam wszystkiego, jestem bez szans dzis, jak sprawy NIEnadchodzacej @?
Trzymam kciukiiiii[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Ja mam tak samo. Byłam w szpitalu, przebadana wszerz i wzdłuż i nic. Niewiadomo skąd to ciśnienie w tak młodym wieku i również go nie czułam. Odczułam gdy nagle kazali brać leki i mi ciśnienie spadło. Wtedy czułam się okropnie bo organizm przyzwyczajony do wysokiego. Niestety w ciąży nadciśnienie jest bardzo niebezpieczne i pierwsza ciążę miałam wywoływaną. Było nadciśnienie, zatrucie ciążowe, bialkomocz i strach czy łożysko jeszcze spełnia swoją funkcję. Więc teraz codziennie mierze i sprawdzam ciśnienie.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Do góry