Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo z nauczycielem - od tego ona JestA nie możesz pogadać z rodzicami tego bachora?![]()
Mnie pokazało 3 dni przed okresem, 11po owulacji, która była baaaaardzo pozno.
Ja bym tam nie wytrzymała tak dlugo[emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja umiem na flecie z racji wykształcenia. I trochę na dzwonkach[emoji23] i na pianinie coś prostego bo nuty znam i to tyleJa uczylam sie grac na flecie z dziemicmi![]()
Saksofon [emoji173]Fortepian i saksofon.Jestem po studiach muzycznych. Jednak zmieniłam branżę i już nie mam czasu na hobby, poza sporadycznym śpiewaniem.
![]()
Saksofon [emoji173]
Ja ogolnie nie nadazam za przedszkolami prywatnymi, bo mieszkam na wsi gdzie jest jedno przedszkole publiczne, i jest obowiazek nalozony przez gmine przyjmowania trzylatkow.
W niedzielę mialam owulacje (tak podejrzewam), dzis w sluzie mialam niteczki krwi. Nigdy tak nie miałam w srodku cyklu, chyba ze po stosunku. Czy to może być jakiś dobry znak? Czy raczej takie rzeczy sie zdarzają?
DziękiCzasem tak mam. Rzadko ale mam. Za pierwszym razem pytałam gina i powiedział ze może tak byc w okolicach owulacji.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom