reklama
Elodia
Fanka BB :)
Ja rodzilam bez znieczulenia i powiem jedno - nigdy wiecej bez znieczulenia heheA czy poród faktycznie aż tak bardzo boli? Bo jak tak patrzę na niektóre filmy to sobie myślę, że chyba ich trochę ponosi fantazja![]()
AgaRS90
Tego pytania lepiej nie zadawać w Polsce jest tendencja "przepychania sie", który poród był trudniejszy, dłuższy i w ogóle masakra.A czy poród faktycznie aż tak bardzo boli? Bo jak tak patrzę na niektóre filmy to sobie myślę, że chyba ich trochę ponosi fantazja![]()
Takie strasznie porodem młodych mam nie jest dobre..
Też pierwszy poród mam przed sobą, tak jak dziecka nie mam więc zaraz mogę usłyszeć "jak urodzisz i to jeszcze tak jak ja to pogadamy"
Ale wydaje mi się że takie teksty "starszych koleżanek" są zbędne.
Jasne nie ma się co nastawiac na to, że poród jest łatwy przyjemny i laskocze, ale przez lata kobiety rodziły, i w gorszych warunkach i bez "wspomagaczy" i dały radę
Ja na poród staram się patrzeć jak na spotkanie z moim wyczekanym dzieckiem.. ten bol i trud to dla niego, i tego się będę trzymać
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, ze razem nie będziemy się nakręcać tylko wspierać i głupoty wybijać tym co już im się hormony na mózg rzucą 
Aga RS90 nie stresuj na zapas . Koleżanka z biura tez kilka razy antybiotyki brała w ciąży bo ciągle jakies choróbska ją dopadały w zimie., w lipcu urodziła super chłopaka, ponad 4 kilo. Ty tez się wykurujesz i wtedy będziesz się tą ciążą cieszyć
Aga RS90 nie stresuj na zapas . Koleżanka z biura tez kilka razy antybiotyki brała w ciąży bo ciągle jakies choróbska ją dopadały w zimie., w lipcu urodziła super chłopaka, ponad 4 kilo. Ty tez się wykurujesz i wtedy będziesz się tą ciążą cieszyć

AgaRS90
Dzięki [emoji173]Mam nadzieję, ze razem nie będziemy się nakręcać tylko wspierać i głupoty wybijać tym co już im się hormony na mózg rzucą
Aga RS90 nie stresuj na zapas . Koleżanka z biura tez kilka razy antybiotyki brała w ciąży bo ciągle jakies choróbska ją dopadały w zimie., w lipcu urodziła super chłopaka, ponad 4 kilo. Ty tez się wykurujesz i wtedy będziesz się tą ciążą cieszyć![]()
Nowaja16
Witajcie dziewczyny
mogę dolaczyc? To mój pierwszy miesiąc staran i czuje ze chyba się udało ciągną mnie jajniki, mam wyostrzony węch, rano mnie zemdlilo, tkliwe sutki albo już tak sobie wkrecilam nie wiem. Okres mam dostać w piątek i chyba jutro już będę testować myslicie ze juz coś wyjdzie? Pozdrawiam 
AgaRS90
Witajcie dziewczynymogę dolaczyc? To mój pierwszy miesiąc staran i czuje ze chyba się udało ciągną mnie jajniki, mam wyostrzony węch, rano mnie zemdlilo, tkliwe sutki albo już tak sobie wkrecilam nie wiem. Okres mam dostać w piątek i chyba jutro już będę testować myslicie ze juz coś wyjdzie? Pozdrawiam
![]()
Witamy!
Mnie pokazało 3dni przed @ więc kto wie
Trzymamy kciuki [emoji173]
nam z mezem się udało za pierwszym, oby Wasz 1c też był szczęśliwy
Opowiedz coś o sobie, ile masz lat, które to dziecko, czym się zajmujesz itp
olaaa7
WitajWitajcie dziewczynymogę dolaczyc? To mój pierwszy miesiąc staran i czuje ze chyba się udało ciągną mnie jajniki, mam wyostrzony węch, rano mnie zemdlilo, tkliwe sutki albo już tak sobie wkrecilam nie wiem. Okres mam dostać w piątek i chyba jutro już będę testować myslicie ze juz coś wyjdzie? Pozdrawiam
![]()
reklama
Nowaja16
Mam 23 lata moja historia jest smutna bo pierwsze dziecko straciłam w 37 tygodniu ciąży to była śmierć wewnątrz maciczna w lutym tego roku strasznie to przezyłam wiecie wszystko juz było gotowe i w ogóle ciaza była książkowa.. dostaliśmy zielone światło i przyszla nowa nadzieja. Dlatego tak bardzo wierzę że się udało
Owulacje miałam jakoś 11-14 nie wiem dokładnie kiedy ale śluz i wszystkie objawy były w tych dniach