reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Urocze[emoji173]️
Jeśli chodzi o znieczulenie to ja się boje ubocznych efektów (jak to zwykle ja). Ale zobaczymy co to będzie. Ważne żeby zajść i spokojnie donosić. Potem niech ze mną robią co chcą;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1508847621-2a2d4a44938ef792-aaaaaa.jpeg

[emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1508847161-ba02d7749aa372aa-aaaaaa.jpeg

Kupiłam 3pak bo tylko taki znalazłam a miałam parę h na zakupy.
3pak W smyku za 40zl [emoji173]
I[emoji173]daddy
I[emoji173]mummy

I na trzecim
I [emoji173] mummy & daddy [emoji7]

Słodkie :p
Ale już znalazłam idealne, które wywoła uśmiech na ustach M :D

Słodkie [emoji14]
Ale już znalazłam idealne, które wywoła uśmiech na ustach M :D
Nooo ja żałuję że szybciej się za to nie wzięłam:p ale w sob o 13 przyszła beta potwierdzona więc szybko zakupy bo o 18 mąż w domu więc trzebabylo coś znaleźć stacjonarnie, a to nie jest takie proste!
Test raz jeszcze na szybciocha z nadzieja, że kreska będzie wyraźniejsza niż na trzech wcześniejszych i do dzieła [emoji16]

Wytańcowałam się na dwudniowym weselu,że heeej. :D
całkiem zapomniałam o staraniach, u mnie dzisiaj 10dc, więc trzeba działać :p[/QUOTE]
Nooo ja żałuję że szybciej się za to nie wzięłam:p ale w sob o 13 przyszła beta potwierdzona więc szybko zakupy bo o 18 mąż w domu więc trzebabylo coś znaleźć stacjonarnie, a to nie jest takie proste!
Test raz jeszcze na szybciocha z nadzieja, że kreska będzie wyraźniejsza niż na trzech wcześniejszych i do dzieła [emoji16]

A w ktorym dniu cyklu robilas test i czy bardzo blade ci wyszly

Mój sam to body będzie musiał odebrać z paczkomatu bo ma po drodze z pracy. Dobrze ze nazwa sklepu nie kojarzy się z dziećmi. Powiem mu ze kompletuje już prezenty świąteczne jakby się pytał;)

A jak już będę testować to będę musiała albo znaleźć moment kiedy go nie będzie (bardzo trudne do wykonania-pracujemy w podobnych godzinach i mąż zwykle odbiera mnie z przystanku) albo wyślę go do sklepu albo zrobię to jak będzie w słuchawkach gral na gitarze (wtedy o świecie nie pamięta, wiec może się udać)...

Aga to zle zrozumialam ale jesli już masz w planach znieczulenie to w bolesciach napewno bedziesz prosic o niego hehe chyba ze będziesz jedna z nielicznych ktore urodza z prędkością światła:) hihiii
Najwaznoejsze by wszystko przebiegło tak jak trzeba

Super by było zobaczyć te dwie kreseczki :) Uwielbiam robić bliskim niespodzianki, a przekazanie takiej wiadomości ukochanemu mężczyźnie to już całkiem bajka :p

... albo zrobię to jak będzie w słuchawkach gral na gitarze (wtedy o świecie nie pamięta, wiec może się udać)...

To tam jak mój [emoji7] zapalony gitarzysta.
Biedny te parę lat temu jak chciał mi się oświadczyć a nie pracował jeszcze bo inż robił dziennie to sprzedał swoje 3 gitary i wzmacniacz żeby mi pierścionek kupić [emoji26]
Wiele go to musiało kosztować no ale [emoji14] sam wybrał pierścionek i jego cenę więc jego wybór:p
Teraz kompletujemy znowu jego zabawki, dostaje gitary ode mnie na różne okazje [emoji1]
Więc nic w przyrodzie jednak nie ginie ^^

reklama
To tam jak mój [emoji7] zapalony gitarzysta.
Biedny te parę lat temu jak chciał mi się oświadczyć a nie pracował jeszcze bo inż robił dziennie to sprzedał swoje 3 gitary i wzmacniacz żeby mi pierścionek kupić [emoji26]
Wiele go to musiało kosztować no ale [emoji14] sam wybrał pierścionek i jego cenę więc jego wybór:p
Teraz kompletujemy znowu jego zabawki, dostaje gitary ode mnie na różne okazje [emoji1]
Więc nic w przyrodzie jednak nie ginie ^^

Mój ma teraz dwie z czego jedna jest obecnie miłością jego życia a do drugiej ma sentyment (ja z reszta tez) [emoji3]ja mu raczej kupuje akcesoria różne i płyty.

Do góry