reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
I w ogóle witam się... w środę? Środę mamy dzisiaj? Pół h temu wstałam, idę jeść ten pasztet bo mnie trzyma od wczoraj:p pomidor a potem wracam do mandarynek.. mąż kg kupił, pochłonęłam i biedny musiał lecieć po kolejna siatkę:p dzisiaj mi zostało ich z 10 to już do niego pisze żeby mi odkupił jak będzie wracał:p
Czekają mnie badania krwi.. I ta glukoza gdzie kłuja 2/3? razy W ciągu dnia? Ehh kiedy ta fobia mi odpuści;/ to jest silniejsze ode mnie. A ponoć te fobie jest bardzo łatwo pokonać ż psychologiem:p kto wie, może kiedyś się wybiore

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaRS90 - a jak Wasze samopoczucie?
A dobrze, dziękuję;) mdłości trochę odpuściły, wcinam ciągle coś:/ już przytylam :/ no ale nie przejmuje się tym [emoji14] jeśli jestem głodna i na coś mam ochotę to znaczy, że organizm po prostu czegoś potrzebuje:)
Jutro zaczynam 10 tydzień! (9+0).. kiedy to przeleciało! Jak pomyślę, że jeszcze zarodka nie widziałam i serducha to mi się słabo robi.. A wizyta dopiero za tydzień w czwartek ! Muszę zrobić te badania i cierpliwie czekać... No i modlić się, żeby wszystko było w porządku [emoji173]

A dobrze, dziękuję;) mdłości trochę odpuściły, wcinam ciągle coś:/ już przytylam :/ no ale nie przejmuje się tym [emoji14] jeśli jestem głodna i na coś mam ochotę to znaczy, że organizm po prostu czegoś potrzebuje:)
Jutro zaczynam 10 tydzień! (9+0).. kiedy to przeleciało! Jak pomyślę, że jeszcze zarodka nie widziałam i serducha to mi się słabo robi.. A wizyta dopiero za tydzień w czwartek ! Muszę zrobić te badania i cierpliwie czekać... No i modlić się, żeby wszystko było w porządku [emoji173]
No to rzeczywiście . podziwiam twą cierpliwość . a czemu tak pozno idziesz do gina ?

No to rzeczywiście . podziwiam twą cierpliwość . a czemu tak pozno idziesz do gina ?
Tak mi kazał przyjść.
Założył kartę, powiedział że wszystko ok i mam przyjść kiedy l4 się skończy, a wystawił je na 4 tygodnie. Wg om bylam w 6 tyg, wg usg w 5 tyg i tak też wpisał w kartę ciazy.

Tak mi kazał przyjść.
Założył kartę, powiedział że wszystko ok i mam przyjść kiedy l4 się skończy, a wystawił je na 4 tygodnie. Wg om bylam w 6 tyg, wg usg w 5 tyg i tak też wpisał w kartę ciazy.

A rozumiem już myslałam , że nie byłaś wcale.

reklama
A rozumiem już myslałam , że nie byłaś wcale.
Nieee bylam.. i wg niego za szybko o dzień, dwa, żeby zarodek i serce zobaczyć.. No Ale, mówi się trudno:) widziałam tylko pęcherzyk, a teraz już z mężem przez brzuszek - pierwsze serce no i też widok mam nadzieję będzie fajny bo dzidzia już powinna być duża i pięknie na usg widoczna:) nie mogę się doczekać [emoji7]
No i myślę nad genetycznym.. 420zl z kappa.. tyle kasy.. ale spokój chyba ważniejszy.. no i gdyby coś wykazało to człowiek ma więcej czasu żeby się przygotować odpowiednio na przyjście malucha.. tak myślę.. więc chyba za kilka dni zadzwonię i się umowie:) w 12tyg.. to może już coś tam zobaczymy:)

Do góry