Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Kochana no ja zawsze 28/29. Więc owu 14/15 DC.Zależy też kiedy owu byla i jakie kto ma długie cykle. Fakt, innym na usg wyjdzie zarodek w 5 tc a niektore dopiero w 6 ledwo pęcherzyk zobaczą. No i od tego jakie przejscia byly w poprzedniej ciazy o ile to jest druga.
![]()
![]()
Spokojnie może coś się przesunie :*U mnie test ovu negatywny,tzn taka sama kreska jak w ostatnich dniach czyli cień cienia. Wg kalendarzyka powinnam mieć jutro![]()
No mam nadzieję że tylko po prostu się przesunęła i mimo to, późno ale będzieSpokojnie może coś się przesunie :*
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No żebyś wiedziała. Tym bardziej mogła zrobić jak obie widziałyśmy na monitorze, że coś pika w pęcherzyku. Na 100% jestem pewna, że to było serduszko bo co innego, a ona jeszcze mi wrednie próbowała wmówić, że to może być np echo mojego serca. Tak moje serce akurat we wnętrzu pęcherzyka.To tak właściwie tak jakbyś nie miała badania bo przez brzuch w tym etapie nawet dobrze zarodka nie widać.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ceny nie są jakieś kosmiczne, tegoroczne modele kosztują około 1800 zł za 2w1 a takie z fotelikiem maxicosi jakoś 2200zł. Ja to się na fotelikach nie znam i w sumie nie wiem jaki wybrać. My tak planujemy wydać koło 2000 zł za wszystko, więc można go upchać w budżecie@olaaa7 piękny [emoji7] tylko pytanie ile $$$$ [emoji23]
Tylko martwi mnie dodatkowo że nie mam śluzu płodnego nawetSpokojnie może coś się przesunie :*
Maxi Cosi cabrio Fix albo aton CybexCeny nie są jakieś kosmiczne, tegoroczne modele kosztują około 1800 zł za 2w1 a takie z fotelikiem maxicosi jakoś 2200zł. Ja to się na fotelikach nie znam i w sumie nie wiem jaki wybrać. My tak planujemy wydać koło 2000 zł za wszystko, więc można go upchać w budżecie![]()
A na jakie dodatki zwracać uwagę? co się przydaje? Dziękuję za wskazówki odnośnie fotelików, w takim razie skupię się na tych modelachMaxi Cosi cabrio Fix albo aton Cybex
No to Barletta trochę taniej. 1850 zł już z fotelikiem i bardzo dużo dodatków ma
A może masz go po prostu w środku i nie wypływa na zewnątrz?Tylko martwi mnie dodatkowo że nie mam śluzu płodnego nawet![]()